ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών αξιώσεων, ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια.
Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως η Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα) του Βασίλη Δημητρίου, η Μικρή Πατρίδα του Γιώργου Ανδρέου και φυσικά ο Άμλετ Της Σελήνης και το Δεν Είμαι Άλλος του Θάνου Μικρούτσικου.
Το φετινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, αλλά και τραγούδια που ίδιος αγαπά. Συμπαραστάτης σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο πιο ταλαντούχος πιανίστας της νέας γενιάς, Μάξιμος Δράκος.
Ζωντανη Μαύρη Τρύπα
Βαïου 5, Πλατεια Μοριχοβου Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 6949950530,
Εισιτήριο θεάματος: 10€
e-ticket: http://thessticket.eventbrite.com/.
