7 Μαρ 2013

Οι Bon Jovi επιστρέφουν με νέο album

Κυκλοφορεί 11 Μαρτίου.

What About Now. Ένας ακόμα δίσκος της θρυλικής μπάντας από το New Jersey, ο 12ος κατά σειρά μετά το The Circle (2009).

Ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, οι Bon Jovi επιστρέφουν με ένα album που μιλάει για το σήμερα και μας αφορά όλους.
Because We Can, το πρώτο mid-tempo single, που βρίσκεται ήδη στο No. 1 στο I-tunes 12 χωρών, αλλά και στο top 5 σε 24 χώρες, και του οποίου το 4λεπτο εκπληκτικό video clip με σκηνές από το ρινγκ, ένα μπαρ και πολλά κοντινά πλάνα των Bon Jovi, γυρίστηκε από τον βραβευμένο με Oscar (για το ντοκιμαντέρ “The Cove”) σκηνοθέτη και ηθοποιό Fisher Stevens.
Because We Can λοιπόν, μας λένε οι βετεράνοι rockers, σ’ ένα τραγούδι ενδεικτικό του unbeat ρυθμού που κυριαρχεί στο νέο τους album, ένα τραγούδι γεμάτο θετικά μηνύματα – “I don’t wanna be another wave in the ocean (I don’t wanna be)/ I am a rock, not just another grain of sand… Because We Can) –, που έδωσε μάλιστα και τον τίτλο της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2013, της “BON JOVI Because We Can – The Tour”.
Επιπλέον, για τους fan του συγκροτήματος είναι διαθέσιμη δωρεάν η εφαρμογή τους: http://smarturl.it/BonJoviApp που σας προσφέρει μια άνευ προηγουμένου interactive εμπειρία. Κατεβάστε την official Bon Jovi app και δείτε, μεταξύ άλλων, να «ζωντανεύουν» τα εξώφυλλα του CD και του single, με τη χρήση της augmented reality.
Tracklisting
1. Because We Can
2. I’m With You
3. What About Now
4. Pictures of You
5. Amen
6. That’s What the Water Made Me
7. What’s Left of Me
8. Army of One
9. Thick as Thieves
10. Beautiful World
11. Room at the End of the World
12. The Fighter.