12 Μαρ 2013

Γεωργία Σαργκάνη : Είμαι πολύ χαρούμενη που μου εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους ο Πάνος Καπίρης και η Ελένη Γιαννατσούλια


Γ.Σαργκάνη

Π. Καπίρης

Νέοι δισκογραφικοί ορίζοντες όπως δείχνουν τα πράγματα ανοίγονται για την Γεωργία Σαργκάνη. Πριν λίγο καιρό παρουσίασε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο " Φλέβα Χρυσού".
Ένα κομμάτι που φιλοξενείται μέχρι και σήμερα από τις συχνότητες πολλών μουσικών ραδιοφώνων  και έγινε επιτυχία.
Αυτό λοιπόν ήτανε ένα δυναμικό ξεκίνημα που άνοιξε  στην Γεωργία Σαργκάνη την πόρτα  γα  μια πολύ καλή συνεργασία, γιατί  τα επόμενα τραγούδια της θα υπογράφουν οι δημιουργοί των πολλών επιτυχιών Πάνος Καπίρης και Ελένη Γιαννατσούλια. Αυτή την περίοδο η Γεωργία βρίσκετε στο στούντιο και σε λίγο θα παρουσιάσει στο κοινό τα νέα της τραγούδια.


Ε.Γιαννατσούλια
Η Γεωργία Σαργκάνη δήλωσε στο " ΝΥΧΤΟΣΚΟΠΙΟ" "Είμε πολύ χαρούμενη που μου εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους ο Πάνος με την Ελένη .
Μπορεί να τραγουδάω αρκετά χρόνια και να έχω συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς ερμηνευτές τώρα όμως νοιώθω σαν να ξεκινάω το τραγούδι σήμερα.
Θα κάνω κάθε προσπάθεια να δώσω στον κόσμο την αύρα αυτών των τραγουδιών και να τα αγαπήσουν γιατί έχουν μουσική και στίχους πολύ ξεχωριστούς. Μακάρι να πάνε όλα καλά. "