8 Μαρ 2013

Αντώνης Λουδάρος -Μπέττυ Μαγγίρα- Στέφανος Κόκκαλης -Μanolo Vega έφεραν τη " Δευτέρα Παρουσία" στη Γλυφάδα.

“ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ”

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ - ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ -
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ - MANOLO VEGA
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΤΟ EGOMIO ACHE
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει στο Egomio Ache για δεύτερη εβδομάδα η “Δευτέρα Παρουσία”, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο και την Μπέττυ Μαγγίρα. Μαζί τους ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης και ο άνθρωπος ορχήστρα Manolo Vega.
Με πολύ κέφι ξεκινάει κάθε Τετάρτη στις 22:00 η “Δευτέρα Παρουσία”! Ο Αντώνης Λουδάρος με το αστείρευτο χιούμορ του, το ταλέντο του και το ιδιαίτερα αγαπητό του στιλ, αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα με την λαμπερή εμφάνισή της και το πληθωρικό της ταμπεραμέντο εντυπωσιάζουν το κοινό που δεν σταματάει λεπτό να γελάει και να χειροκροτεί! Με ατμόσφαιρα καμπαρέ και στοιχεία μιούζικαλ και ένα παζλ με πολλά αγαπημένα τραγούδια, από τη δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα, απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, jazz, pop και λαϊκά, τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο αλλά και μιούζικαλ, σε ένα μοντέρνο και κεφάτο πρόγραμμα που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο! Ή βραδιά συνεχίζεται με πολλά ντουέτα, πολλές μεταμφιέσεις, σάτιρα, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, σκετσάκια με άφθονο γέλιο και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, άλλοτε πάνω στη σκηνή και άλλοτε κάτω, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Τα πειράγματα και τα σχόλια των πρωταγωνιστών δεν σταματούν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κοινό που ανεβαίνει μέχρι τη σκηνή για να πάρει μέρος στο σόου αυτό!
Πολλοί φίλοι βρέθηκαν και χθες για να διασκεδάσουν. Ανάμεσά τους Δημήτρης Μάζης που ήρθε να απολαύσει τη σύζυγό του Μπέττυ Μαγγίρα και δεν σταμάτησε λεπτό να την χειροκροτεί και να τη φωτογραφίζει, οι αθλητές του πόλο Αντώνης Βλοντάκης με τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Νίκος Στελλάτος, Κώστας Κοκκινάκης καιΤάσος Σχίζας, η Ρένα Σταθοκωστοπούλου και πολλοί άλλοι.
Στο Egomio Ache λειτουργεί παράλληλα υπέροχη μεσογειακή κουζίνα αλλά και suchi από τους διακεκριμένους chef Κώστα Παπαϊωάννου και Edmond Adriano αντίστοιχα.
“Δευτέρα Παρουσία”
Κάθε Τετάρτη στο Egomio Ache
Κύπρου 57, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα
Τηλ.: 2108942949
Ωρα έναρξης: 22:00.