18 Δεκ 2012

O Γιάννης Τσιμιτσέλης στο " VOX"

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΣΤΟ VOX

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς του θεάτρου και πολύ δημοφιλής. Ο λόγος για το Γιάννη Τσιμιτσέλη που δεν κρύβει την αγάπη του για το καλό λαϊκό τραγούδι και όποτε του δοθεί η ευκαιρία επισκέπτεται κάποιο αγαπημένο του καλλιτέχνη. Έτσι, την Πέμπτη μετά την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» όπου πρωταγωνιστεί βρέθηκε στο VOX για να απολαύσει από κοντά τον Πάνο Καλίδη.
Οι δύο ταλαντούχοι νέοι βρέθηκαν στο καμαρίνι του Πάνου όπου είπαν τα νέα τους και στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρακολούθησε το πρόγραμμα του VOX με το οποίο δήλωσε ενθουσιασμένος.
Οι κεφάτες βραδιές στο VOX συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή χαρίζουν στο κοινό ένα χειμώνα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση με την καλύτερη παρέα για ξεφάντωμα και πραγματική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με ωραίες φωνές, γεμάτο ταλέντα και λάμψη κατακτά για δεύτερη σεζόν τη νυχτερινή διασκέδαση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.
Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή
μας υποδέχονται στο VOX
κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:
ΠΕΜΠΤΗ: 20-12-12
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 21-12-12
ΣΑΒΒΑΤΟ: 22-12-12
ΔΕΥΤΕΡΑ: 24-12-12
ΤΡΙΤΗ: 25-12-12
για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!
Ιερά Οδός 16
Τηλ: 210 3411000
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο