18 Δεκ 2012

Η νέα παραγωγή της Κασσάνδρας Δημοπούλου και του Φίλιππου Μοδινού στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΝΕΤΟΝ» - «I PAGLIACCI – PLUGGED IN» – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΟΔΙΝΟ

Η νέα παραγωγή της Κασσάνδρας Δημοπούλου και του Φίλιππου Μοδινού (Skull of Yorick Productions), με τίτλο «I Pagliacci – plugged in», θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» για 6 παραστάσεις, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το «Θέατρο Θεσσαλονίκης».
Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 21, 22, 23, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:00.
Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Κασσάνδρας Δημοπούλου, η ενορχήστρωση του Φίλιππου Μοδινού, ενώ ηλεκτρική κιθάρα ερμηνεύει ο Sinnik Al.
Παίζουν: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός και Απόστολος Σωτηρούδης.
Λίγα λόγια για το έργο:
Βασισμένη στη διάσημη όπερα του R. Leoncavallo I Pagliacci και την άγνωστη μπαρόκ όπερα  L'Uccellatrice του N. Jommelli, η παράσταση ανεβαίνει με μια ανατρεπτική, hard rock ενορχήστρωση, πρωτότυπα κοστούμια και σκηνικά και ανερχόμενους νέους Έλληνες λυρικούς καλλιτέχνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα του έργου πραγματεύεται μια κωμικοτραγική, σκοτεινή ιστορία για τους ηθοποιούς και τα πάθη τους, τα οποία μεταφέρονται από τη ζωή στη σκηνή και αντίστροφα. Οι πρωταγωνιστές της Commedia dell'Arte, ο Παλιάτσος, η Κολομπίνα και ο Αρλεκίνος, μπλέκονται σε μια ερωτική ιστορία που μπερδεύεται μεταξύ πραγματικότητας και θεάτρου, μέχρι που ένας φόνος θα ορίσει το τέλος της.
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό, 10  ευρώ φοιτητικό και για φοιτητές Ωδείων, 8 ευρώ παιδικό και 30 ευρώ οικογενειακό (γονείς και 2 παιδιά).
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στην ηλεκτρονική σελίδα www.skullofyorickproductions.com