21 Δεκ 2012

Στέλιος Μάινας Μπέσσυ Μάλφα Κατερίνα Λέχου Λήδα Ματσάγγου στο Δάσος Χαϊδαρίου

ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ

 Το αγαπημένο στέκι των ηθοποιών
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής του και σημείο συνάντησης εκπροσώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.
Πρόσφατα τις νοστιμιές του γεύτηκε μία ιδιαίτερα ταλαντούχα παρέα που είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του ΑΝΩΒΟΛΙΟΥ.
Πρόκειται για το Στέλιο Μάινα με τη σύζυγό του, τη Μπέσσυ Μάλφα, την Κατερίνα Λέχου και τη Λήδα Ματσάγγου, που έχουν αναδείξει το δημοφιλές εστιατόριο σε αγαπημένο στέκι για στιγμές χαλάρωσης και καλού φαγητού!


Μπορεί να κρατά χαμηλούς τόνους αλλά ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ αναμφίβολα έχει εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του Δάσους Χαϊδαρίου.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά, το προσεγμένο περιβάλλον, ζεστό και οικογενειακό με όμορφες σπιτικές γωνιές που σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα οικεία.
Επιπλέον, η ζεστή παρουσία των ιδιοκτητών, του Δημήτρη και της Άντας Λαδά που έχουν την εμπειρία αλλά τη χαρά να φροντίζουν κάθε επιθυμία να πραγματοποιείτε

Όσο για τους μεζέδες, δεν είμαστε σίγουροι τι θα σας πρωτοκερδίσει η νοστιμιά ή η εντυπωσιακή παρουσίασή τους, ιδέες όλες του Δημήτρη Λαδά.
Και φυσικά η ζωντανή μουσική που συντροφεύει τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, μετατρέποντας ένα απλό γεύμα σε νυχτερινή έξοδο!

ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ

Ηρώων Πολυτεχνείου 80 (πεζόδρομος)
Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. 210 5815603
Ημέρες Λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μόνο το μεσημέρι.