22 Οκτ 2012

Taylor Swift, RED

Το τέταρτο albumτης Taylor Swift, RED, κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου. ToCDπεριλαμβάνει 16 τραγούδια, τα δέκα από τα οποία έγραψε η ίδια, και τα υπόλοιπα έξι προέκυψαν από τη συνεργασία της 23χρονης τραγουδοποιού(με τα 6Grammy, τις πωλήσεις 22 εκ.albumsκαι τα 30 εκ. downloads), με κείνους με τους οποίους πάντα ήθελε να δουλέψει μαζί. Μιλάμε για τους MaxMartin,Shellbackκαι τους EdSheeranκαι GaryLightbodyτων SnowPatrol,με τους οποίους η Taylor μοιράζεται δύο τραγούδια.
ΗTaylor στη διαδικασία παραγωγής του albumτης στο studioένωσε επίσης τις δυνάμεις της με τους έμπειρους και ταλαντούχους DannHuff,MaxMartin,ShellbackκαιNathanChapman.
«Νομίζω ότι στο τέταρτοalbumσου έχεις δύο επιλογές –να λειτουργήσεις όπως έκανες πάντα ή να κάνεις κάτι διαφορετικό, και με γοήτευε, ομολογώ, η ιδέα του να εμπλακώ με άλλους ανθρώπους για να δώσω στουςfanμου ένα νέο ήχο και μια νέα κατεύθυνση», εξηγεί.
Τοalbumτης που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, τη standardκαι την deluxeδίνει επίσης στους πολυάριθμους fanτης (βλέπε, 34 εκ. like, 18 εκ.followersκαι 120 εκ. επισκέψεις στη σελίδα της στο muspace)τη δυνατότητα να απολαύσουν 6 επιπλέον κομμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι καινούργια τραγούδια και τα υπόλοιπα τρία,remixes.
Κι ενώ ήδη από τοRED,εδώ και πολλές εβδομάδες, έχει καρφωθεί στο No. 1 τουBillboardHot 100, το “We Are Never Ever Getting Back Together” , το οποίο επιπλέον κατέρριψε κάθε προηγούμενο σημειώνοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων μέσα σε μία βδομάδα που έχει πετύχει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης και επιπλέον, βρέθηκε στο No. 1 τουITunesσε 32 χώρες στον κόσμο, η Taylor μας μιλάει για τον τίτλο τουalbumτης:
«RED" είναι το χρώμα της έντασης, του πάθους και των συναισθημάτων που σε διακατέχουν όταν είσαι τρελά ερωτευμένος».