22 Ιουν 2012

Ο Φοίβος βραβεύτηκε στα φετινά Mad Video Music Awards

O πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας στιχουργός και συνθέτης, ο Φοίβος, βραβεύτηκε στα φετινάMad Video Music Awards ως ο συνθέτης με τις περισσότερες μεταδόσεις στοairplay του Mad από το 1996, που ξεκίνησε το κανάλι, μέχρι σήμερα.

Το βραβείο , Most Played Composer παρουσίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος με το σπιρτόζικο «παιχνίδι» του με το κοινό έκανε όλο τοTae Kwon Do να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα, όπως τα «Όλα Καλά», «Στην Αυλή του Παραδείσου», «Τι Ήμουνα Για Σένα» και «Gucci Φόρεμα» μεταξύ άλλων.
Την απονομή έκανε ο Ηλίας Ψινάκης με την Δέσποινα Βανδή παρουσιάζοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο την μοναδική πορεία του Φοίβου αυτά τα 20 χρόνια. Ο Φοίβος παραλαμβάνοντας το βραβείοευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και ιδιαίτερα την Δέσποινα Βανδή, τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη τηςSony με τον οποίο έκανε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο, τον Γιώργο Σταμπόλη τηςSpicy, τους στενούς του συνεργάτες στο studio Βασίλη Νικολόπουλο και Βαγγέλη Σιαπάτη αλλά κυρίως το κοινό που τόσα χρόνια έχει αγκαλιάσει τα τραγούδια του.
Ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα έδωσε ένα τιμητικό χρυσό στεφάνι , δώρο από τους Jon Bon Jovi, Richie Sambora καιDesmond Child, τους οποίους είχε γνωρίσει ο Φοίβος όταν ηχογραφούσαν το «Όλα Καλά» του Σάκη Ρουβά στο Μαϊάμι.