31 Μαΐ 2012

Γιώργος Θεοφάνους: 'Πήγαμε Eurovision με τραγούδια του 2000'

Ο καταξιωμένος Κύπριος μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, τοποθετήθηκε για τη φετινή Eurovision, για τις συμμετοχές Κύπρου και Ελλάδας, αλλά και τις βαθμολογίες μας.

Αρχικά, ο Γιώργος Θεοφάνους εξέφρασε την άποψη πως στην πρώτη δεκάδα εισήλθαν οι ερμηνευτές και οι ερμηνεύτριες, που σε συνδυασμό με τα καλά τους τραγούδια, κέρδισαν τις πρώτες δέκα θέσεις.

Όσον αφορά τις δικές μας συμμετοχές, της Ελλάδας και της Κύπρου, ο συνθέτης είπε πως οι χώρες μας διαγωνίστηκαν με όρους προηγούμενης δεκαετίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δική του άποψη, τα τραγούδια μας, "Aphrodisiac" και "La la love", θύμιζαν τραγούδια του 2000, αντί του 2012, γι' αυτό και δεν είχαν την απήχηση που χρειάζονταν για μια καλύτερη πορεία.

Σοβαρές συμμετοχές της Ελλάδας στη Eurovision, συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους, ήταν με την Έλενα Παπαρίζου και με το Σάκη Ρουβά, όταν εκτός από την πρωτιά, καταλάβαμε πολύ καλές θέσεις.
music.net.cy