20 Μαΐ 2012

Λάκης Παπαδόπουλος«Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδειξε έπαρση»

Για τον Δημήτρη Μητροπάνο που θα είναι ο μεγάλος απών από τη φετινή του συναυλία, τα οικονομικά του αλλά και το λόγο που δεν ξανασυνεργάστηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Από τη συναυλία του στις 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι θα λείπει ο φίλος και συνεργάτης του Δημήτρης Μητροπάνος. Τι λέει ο Λάκης Παπαδόπουλος για αυτή την απουσία;  «Κατ’ αρχάς, μια και μιλάμε για εκείνον, θα είναι ο μεγάλος απών από τη συναυλία, δεν το πιστεύω ακόμη πώς έφυγε, πως δεν είναι μαζί μας αυτός ο μεγάλος και γλυκός άνθρωπος. Υπήρχε μια αγάπη μεταξύ μας, γιατί οι δυο μας δεν βιαστήκαμε να φτάσουμε στην κορυφή, μας ανέβασε ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην οικονομική του κατάσταση; «Αισθάνομαι ήδη... θεός με αυτά που έχω καταφέρει. Και χαμηλών τόνων υπήρξα και χαμηλών προσδοκιών. Δεν πρέπει τίποτε στη ζωή μας να μας πιέζει. Θυμάμαι, μικρότερος, που ζούσαμε πιο φτωχά, μόνο με ψωμί κι ελιές».

Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους λόγους για τους οποίους δεν συνεργάστηκε ξανά μαζί του; «Ο Χατζηγιάννης, στη συνέχει της καριέρα του, έδειξε ότι δεν είχε ανάγκη κανέναν και τα κατάφερε κάνοντας ωραία τραγούδια. Θα μπορούσε να το έχει κάνει πιο συνεσταλμένα. Έδειξε έπαρση, φυσιολογική ενδεχομένως. Για μένα δεν είναι μόνο εμπορικός συνθέτης αλλά και τραγουδιστής με ωραία φωνή», εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
protothema.gr/