26 Απρ 2012

Tρίφωνο και Λιάνα Κανέλλη στην Θεσσαλονίκη

“Όσαλεν οι Τοίχοι’’Μία μουσικo-θεατρική παράσταση
Με το Τρίφωνο, δύο ηθοποιούς
και καλεσμένη επί σκηνής
τη Λιάνα Κανέλλη .
 9 και 10 ΜΑΙΟΥ
 στο love Casual Living
       Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα, ηδυναμική μουσικό-θεατρική παράσταση ‘’Οσα λεν οι τοίχοι’’, τώρα ανεβαίνει και  στη Θεσσαλονίκη για 2 μόνοπαραστάσεις στη μουσική σκηνή Love Casual Living.
        Μια ενδιαφέρουσα μίξη πρόζαςκαι live μουσικής από το συγκρότημα Τρίφωνο, πουέρχεται με σκοπό να δώσει μια άλλη οπτική για την καθημερινότητα, και τον τρόποέκφρασης των πολιτών μέσα από την τέχνη όπου κι αν την συναντάμε.
        Η ιδέα της παράστασηςγεννήθηκε από το Τρίφωνο χρόνια πριν . Περπάτησαν στους δρόμους της Αθήνας καιφωτογράφησαν τους τοιχους που ειχαν κατι να πουν . Αυτό στάθηκε η αφορμή γιατην συνεργασία τους με τον συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση και τονσκηνοθέτη Βαγγέλη Λεμπέση .
       Σ΄αυτήν την παράσταση τασυνθήματα στους τοίχους μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μία μορφή τέχνης, σεποίηση, και εν τέλει σε έναν τρόπο αληθινής έκφρασης που μας αφορά όλους. Έναςτρόπος για να παραμείνουμε δημιουργικοί μέσα σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτήνπου διανύει η χώρα μας αυτήν την περίοδο.
       Με στόχο την ψυχαγωγία και τησυμμετοχή,η παράσταση κινείται μεταξύ μουσικής και πρόζας, με έμπνευση καιαφορμή το φαινόμενο των συνθημάτων στους τοίχους και τον συμβολισμό τους.Ενώνει τους πολίτες που έχουν ως βήμα έκφρασης έναν “τοίχο” και κατ’επέκτασηεπηρεάζουν –ηθελημένα ή μη - το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας.
      Το συγκρότημα Τρίφωνο (Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος ) σε συνεργασία με τους δύο ηθοποιούςτης παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά,και τηνσυμμετοχή ενός καλεσμένου που έχει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη τηςπλοκής,καταφέρνουν να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορία καιδημιουργούν μια παράσταση με κέφι και πολλές εκπλήξεις!
       Σ αυτές τις δύο παραστάσεις,καλεσμένη τους είναι η .. Λιάνα Κανέλλη.
      Μέχρι τότε..προσοχή γιατίκαι οι τοίχοι έχουν αυτιά..

Info:
 Μουσική Επιμέλεια :Τρίφωνο
Μουσικοι : Δημήτρης Παπαλάμπρου κιθαρα , Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο- πλήκτρα , ΑπόστολοςΚαλτσάς μπάσο-ακορντεόν και Νίκος Χριστόπουλος τύμπανα
Ηθοποιοί: Λορίνα Κατσιώτη , Ιωάννα Τσιγκουρλά
Κείμενα-σκηνοθεσία-καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λεμπέσης καιΒαγγέλης Λεμπέσης
Ημέρες Παραστάσεων : Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαίου
Γενική είσοδος: 10 ευρώ , Φοιτητικό 5 ευρώ
Doors open: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30
Διεύθυνση:  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 16,ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Τηλ. κρατήσεων :   2310365425, 2310 441601