5 Απρ 2012

Μια Ελληνίδα σε ταινία του James Bond!

Ο Daniel Craig, που θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον πράκτορα 007 στη νέα περιπέτεια του James Bond “Skyfall”, θα έχει στο πλάι του -ανάμεσα σε άλλες καλλονές- μια Ελληνίδα ηθοποιό, την Τόvια Σωτηροπούλου!
 Όπως αναφέρει το MI6, η Τόvια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στους φίλους και θαυμαστές της μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Toυρκία, σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου». Η 24χρονη καλλονή θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Απριλίου, όπου θα γυρίσει δυο με τρεις σκηνές.
 Αρχικά, η Τόvια Σωτηροπούλου είχε κάνει οντισιόν για τον κεντρικό ρόλο της Sévérine, της νέας αγαπημένης του James Bond, αλλά τελικά τον κέρδισε η Γαλλίδα ηθοποιός Bérénice Marlohe.
Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης Sam Mendes θέλησε να αξιοποιήσει την Τόνια σε έναν άλλο ρόλο, γι’ αυτό και την περασμένη Παρασκευή πέρασε πάλι από οντισιόν, οπότε και πήρε την έγκριση να συμμετέχει στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2012.
Πηγή: Nooz.gr