7 Απρ 2012

Λονδίνο ερχόμαστε!

Με σοβαρότητα, καλή άμυνα και αυτοπεποίθηση η Εθνική μας ομάδα Πόλο βρέθηκε στα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά του Έντμοντον, καθώς επικράτησε με 10-6 του οικοδεσπότη Καναδά και πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
 Οι παικταράδες του Άντριτς δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και το πάθος που έβγαζαν οι διεθνείς μας στη πισίνα έδωσε τη τεράστια νίκη.
 Κορυφαίοι ήταν όλοι τους που κατάφεραν να πάνε την ομάδα στους Ολυμπιακούς, αλλά στο ματς με τον Καναδά ξεχώρισαν το... πυροβολικό Γιώργος Αφρουδάκης, αλλά και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος. Επόμενο ματς στο τουρνουά την Κυριακή (00:40) απέναντι στο Μαυροβούνιο, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της Ρουμανίας και της Ισπανίας οι οποίοι απέκλεισαν Βραζιλία και Σκόπια αντίστοιχα.
Tα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-3, 2-1
 ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 3, Αφρουδάκης Χρ. 2, Δελακάς, Αφρουδάκης Γ. 4, Φουντούλης Ι., Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος
 ΚΑΝΑΔΑΣ (Άλεξ Μπέσλιν): Ράνταλ, Κουντάμπα, Βικάλο, Κονσταντίν – Μπίκα 2, Μπόιντ 1, Ρόμπινσον, Γκάσιτς, Γκράχαμ 2, Φέλταμ 1, Κόνγουεη, Ντάιγκλ, Μακ Ελρόι, Άλεκσιτς.
 Πηγή :gazzetta.gr