22 Μαρ 2012

"New Life" από την Monica

(Νέα Υόρκη, 21 Μαρτίου 2012) Η πολύ-πλατινένια νικήτρια βραβείων Grammy, η MONICA θα κυκλοφορήσει το νέο της πολύ-αναμενόμενο album NEW LIFE στις 09 Απριλίου (RCA Records).
 Το NEW LIFE θα είναι διαθέσιμο σε standard και deluxe έκδοση. Η τελευταία θα περιέχει τέσσερα περισσότερα τραγούδια, ανάμεσά τους και το “Anything (To Find You)” feat. Rick Ross. Και η Standard και η Deluxe έκδοση είναι τώρα διαθέσιμες για προ-παραγγελία στο iTunes.
To NEW LIFE θα περιέχει ένα από τα πιο πολύ-συζητημένα ντουέτα της χρονιάς – της Monica με την Brandy στο “It All Belongs To Me”. Το τραγούδι το έγραψε και το έκανε παραγωγή ο Rico Love και ανεβαίνει στα charts.
 Ο Chris Robinson είναι ο σκηνοθέτης του video clip το οποίο είναι σε high rotation στα περισσότερα μουσικά κανάλια. Το buzz που έχει δημιουργηθεί για αυτό το single είναι τεράστιο, αφού μεγάλα περιοδικά έχουν αναφερθεί μεταξύ άλλων τα NPR “The Record”, USA Today “Pick of the Week” και People “Hot Singles” list. Το StupidDOPE.com έγραψε για το single και για το video: “The music video is phenomenal and the lyrics of the song are absolutely heart-felt and moving.
 The nearly four and a half-minute music video shows two of the strongest female performers to grace the radio and television in a long time and it is awesome to hear their talents come together for the benefit of great music.”
 To NEW LIFE επανενώνει την Monica με τους παραγωγούς Missy “Misdemeanor” Elliott, Jermaine Dupri, Polow Da Don και Lamb καθώς επίσης και με τον πρώτο της συνεργάτη τον Salaam Remi. Κάθε τραγούδι συνδυάζει εξαιρετικό ρυθμό μαζί με την εντυπωσιακή φωνή της Monica.