28 Μαρ 2012

Χάρης Ακριτίδης " Οι Αγάπες"

H Music Liberty και ο Καθρέφτης ήχων αληθινών, με χαρά ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τον Χάρη Ακριτίδη εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς των λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.
Το νέο CD με τίτλο «Οι Αγάπες» περιέχει 18 νέες ηχογραφήσεις που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχουν στο παρελθόν υπογράψει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.
Ανάμεσά τους οι: Ιωσήφ Σαρασίδης, Ευριπίδης Νικολαΐδης, Λάκης Τσώλης, Τάσος Βουγιατζής, Αντώνης Ρέππας, Ευάγγελος Κουζέλης , Σωτήρης Κόρδας, Σταύρος Εκίζογλου, Sotis Βολάνης, ο ίδιος ο Χάρης Ακριτίδης και η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου.
Εκτός από τα νέα τραγούδια στο CD περιέχονται 3 ευρηματικές επανεκτελέσεις.
Το τραγούδι των Πυξ Λαξ "Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω" (μαζί με τον Ράπερ Docta), το νησιώτικο "Ποιος μωρό μου ποιος" σε διασκευή Χριστόδουλου Σιγανού και Valendino, το ζεϊμπέκικο "Αν είσαι η μεγάλη αγάπη" σύνθεση του Μάνθου Ζολώτα.
Το CD ολοκληρώνεται με την μεγάλη επιτυχία που υπογράφει ο Ιωσήφ Σαρασίδης "Ποιος Θεός" σε Remix Version Χαρης Ακριτίδης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ