7 Φεβ 2012

ΝΕΟ ALBUM ΑΠΟ ΤΟΥΣ TRAIN "CALIFORNIA 37"

ΟΙ TRAIN ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ CALIFORNIA 37
ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ SAVE ME, SAN FRANCISCO ΤΟΥ 2009
Το Πρώτο Single “Drive By” είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά.

-7 Φεβρουαρίου 2012 – Η βραβευμένη με Grammy μπάντα Train θα κυκλοφορήσει το California 37 στις 16 Απριλίου 2012. Ο νέος δίσκος είναι η συνέχεια του πολύ-πλατινένιο Save Me, San Francisco του 2009 που περιλάμβανε το καλύτερο τραγούδι του 2010, το “Hey Soul Sister.” Οι Train ηχογράφησαν το νέο τους album στο San Francisco και στο Λος Άντζελες με τους Butch Walker και Espionage να κάνουν την παραγωγή.
Το πρώτο single από το California 37, “Drive By,” εκτοξεύθηκε σε πωλήσεις και στα ραδιοφωνικά charts, με πάνω από 67.000 singles να έχουν πουληθεί τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Το τραγούδι προστέθηκε σε διάφορες κατηγορίες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Top 40, Hot AC και AAA ραδιοφωνικά charts. Το “Drive By” αγκαλιάστηκε παγκοσμίως, όπως στις: Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, Ιαπωνία, Γαλλία, Αυστραλία, Δανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ελβετία και σε άλλες χώρες.
Οι Train επίσης θα αποκαλύψουν την άνοιξη το τρίτο κρασί τους από την εταιρία Save Me, εταιρία κρασιού από το San Franscisco, ένα Cabernet Sauvignon με την ονομασία ‘California 37’. Αυτό το κρασί είναι η συνέχεια των προηγούμενων κρασιών, των ‘Drops of Jupiter Petite Syrah’ και ‘Calling All Angels Chardonnay.’ Ένα ποσοστό των εσόδων θα πάει στο φιλανθρωπικό οργανισμό του San Francisco Family House, που παρέχει στέγαση σε οικογένειες με παιδιά με σοβαρές αρρώστιες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το familyhouseinc.org.
Η πολύ-πλατινένια μπάντα TRAIN άφησε το στίγμα της στη μουσική ιστορία με τη GRAMMY νίκη τους για το τραγούδι “Drops of Jupiter (Tell Me)” και με τα single τους που σκαρφάλωσαν τα charts, τα “Meet Virginia” και “Calling All Angels.” Οι Train κέρδισαν το τρίτο τους GRAMMY το 2011 για την παγκόσμια επιτυχία τους “Hey Soul Sister” από το SAVE ME, SAN FRANCISCO. Το “Hey Soul Sister” είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2010 και έφτασε στο #1 στα ραδιόφωνα των ΗΠΑ και σε 15 ακόμη χώρες. Το SAVE ME, SAN FRANCISCO πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο album παγκοσμίως και πάνω από οχτώ εκατομμύρια downloads. Εκτός από τις πωλήσεις τους και τις επιτυχίες τους στα ραδιόφωνα, οι Train ήταν παντού στην τηλεόραση. Εμφανίστηκαν στα NFC Championship Game, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, The Today Show, The Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America’s Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor, Rachael Ray και σε πολλά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: