28 Ιαν 2012

Νίκος Μακρόπουλος " Λάρισα εμπιστευτικό"

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος

ΤΟ SOUNDTRACK ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
η νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη

Το soundtrack της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό» που παίζεται ήδη στους κινηματογράφους, κυκλοφορεί από τη Legend.

Η μουσική είναι του Χρήστου Παπαδόπουλου ενώ ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ. Τους στίχους υπογράφουν ο Βαγγέλης Δελακούρας, η Σώτια Τσώτου, ο Στέλιος Μαργωμένος, ο Γιάννης Μπαγουλής, ο Κώστας Ορκόπουλος ενώ υπάρχει και μελοποιημένο το ποίημα του Αργύρη Εφταλιώτη «Ηπειρώτισσα». Το τραγούδι «Τέσσερις χειμώνες» σε στίχους Γιάννη Μάνιου, ερμηνεύει η Μαρία Εγγλέζου. Συμμετέχουν Τα παιδιά από την Πάτρα.

Η ταινία:
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “I Love Karditsa”, ο Στράτος Μαρκίδης ανηφορίζει στην Λάρισα και έρχεται αντιμέτωπος με μια άκρως εμπιστευτική υπόθεση, έχοντας μαζί του ένα πλούσιο cast ηθοποιών.
Η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βοηθάει βέβαια το ότι υπήρχε ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη, κι έτσι κανείς δεν ανακατευόταν στη δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω!
Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: