31 Ιαν 2012

ΙΜΑΜ BAILDI μαζι τους η ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB


Oι ΙΜΑΜ BAILDI
συνεχίζουν για τρεις ακόμα Πέμπτες μέχρι 16 Φεβρουαρίου
στο CLUB του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!
Μαζί τους οι Word of Mouth.
Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν την περασμένη Πέμπτη στο Club του Σταυρού του Νότου μάλλον θα το θυμούνται για καιρό.
Η συνάντηση των Imam Baildi με τη Δήμητρα Γαλάνη ήταν μαγική , ενώ η a cappella διασκευή στα «Στερεότυπα» με τους Word of Mouth & τη Δήμητρα Γαλάνη ήταν μια από τις πιο δυναμικές εκτελέσεις που έχουμε ακούσει. Μια μοναδική βραδιά όπου η συγκίνηση ήταν διάχυτη.
Οι εκπλήξεις των Imam Baildi όμως δε σταματούν εδώ. Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι στο χρόνο.
Στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου φιλοξενείται αυτή τη φορά η Μαίρη Λίντα. Όσοι έχουν ακούσει τα remix του ΅Δε θέλω πιαΆ και της ΅ΘλίψηςΆ γνωρίζουν ότι η συνταγή είναι άκρως πετυχημένη.
Το live θα βιντεοσκοπήσει η παρέα των White Room, οπότε μην εκπλαγείτε αν κάποιοι εμφανιστείτε σε επόμενο video των Imam J.
Οι αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες θα συνεχίσουν λοιπόν να σερβίρονται για τρεις ακόμα βραδιές μέχρι την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στον πιο ζεστό χώρο της Αθήνας, το Club του Σταυρού του Νότου: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, hip-hop και σύγχρονα grooves. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το ρεμπέτικο την trip-hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing. Τα Balkan πνευστά μιξάρονται με latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση. H νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη συναντά την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka. Προσθέστε αρκετά καινούρια κομμάτια και τις καθιερωμένες, πλέον, guest εμφανίσεις και έχετε στο πιάτο σας την πιο γευστική συνταγή που έχει σερβίρει ως τώρα η παρέα των Imam.
Μαζί τους οι Word of Mouth, το πιο αξιόλογο beatbox σχήμα στην Ελλάδα, ανεβάζουν το πρόγραμμα ένα σκαλί ακόμα με τη δική τους ιδιαίτερη προσθήκη, την οποία αξίζει πραγματικά να δείτε από κοντά.
Ένα τρίωρο πάρτυ που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.
Imam Baildi: Ορέστης Φαληρέας (dj, μπάσο), Λύσανδρος Φαληρέας (drums, κρουστά), Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο), Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα), Αλέξης Αραπατσάκος (μπουζούκι), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλ. κιθάρα), Ρένα Μόρφη (τραγούδι), MC Yinka (φωνητικά).
Word of Mouth: Bitman, El Pap Chico.
Ώρα προσέλευσης: 22.00, Είσοδος: 10¤ με κρασί ή μπύρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: