10 Νοε 2011

Παραιτήθηκε ο Eddie Murphy από παρουσιαστής των Oscars

O υπεύθυνοι της Ακαδημίας των Oscar θα πρέπει να ψάξουν για καινούργιο οικοδεσπότη για τη λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων καθώς ο Eddie Murphy παραιτήθηκε μια μέρα μετά την παραίτηση του παραγωγού και φίλου του Brett Ratner από το show.
"Καταννοούμε πως νιώθει ο Eddie που έχασε τον καλλιτεχνικό συνεργάτη του, Brett Ratner, και του ευχόμαστε τα καλύτερα" δήλωσε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Tom Sherak.
Την Τρίτη ο Ratner έχασε τη θέση του executive producer των βραβείων όταν προκάλεσε σάλο με ένα αντι-gay σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας "Tower Heist" (στην οποία συμμετέχει και ο Eddie Murphy).

Η 84η τελετή απονομής των Oscars θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2012 στο Kodak theatre του Los Angeles. Πηγή:Mad tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: