8 Νοε 2011

Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Και ενώ τα προβλήματα στο Alter και οι στάσεις εργασίας στις οποίες προχωρούν οι εργαζόμενοι του σταθμού δε λένε να σταματήσουν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που χθες βγήκε κανονικά στον αέρα με το «Πολύ μπλα μπλα», στο τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με έναν αρκετά αινιγματικό τρόπο.
Υπό τους ήχους του τραγουδιού: «Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει», η μελαχρινή παρουσιάστρια λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, δήλωσε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Εγώ σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει, για όσα έχουμε περάσει. Έχουμε περάσει “δια πυρός και σιδήρου” όλοι οι άνθρωποι αυτού του σταθμού. Αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσα πιστεύαμε ποτέ. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Εκτός κάμερας θα τα λέμε σίγουρα. Μπροστά στην κάμερα, ίσως και να τα ξαναπούμε όλοι μαζί. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, ποτέ δεν γνωρίζεις τι σου ξημερώνει».
Και συνέχισε: «Αν όμως αυτό δεν συμβεί, σας στέλνουμε την αγάπη μας. Σας ευχαριστούμε για την επιμονή σας να μας ψάχνετε με το τηλεκοντρόλ σας, ακόμα κι αν κάναμε μέρες να φανούμε. Σας ευχαριστούμε που πέρυσι που, ενώ λείπαμε ένα μήνα, με το που γυρίσαμε ήσασταν κοντά μας. Κι ελπίζω αν κάποια στιγμή ξαναγυρίσουμε, θα είστε πάλι εκεί».
Με αυτά τα λόγια και με το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Οι τίτλοι του τέλους», η Σταματίνα και το πάνελ της αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια: