27 Οκτ 2011

Πρεμιέρα αύριο το "MΥΣΤΙΚΟ" στον Υμηττό με καταπληκτική προσφορά

Ανοίγει αύριο 28/10 το μουσικό μεζεδοπωλείο " ΜΥΣΤΙΚΟ" στην περιοχή του Υμηττού. Για άλλη μια φορά θα παρουσιάζει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα προσφέρει μοναδικές γεύσεις. Μόνο για την αυριανή πρεμιέρα θα υπάρχει λόγω κρίσης μια καταπληκτική προσφορά. Πλήρες μενού και το κρασί 15 € το άτομο.

Στην ηλεκτρονική του σελίδα το " ΜΥΣΤΙΚΟ" για το θέμα της μουσικής αναφέρει.

Η Μουσική σκηνή του «μυστικού» αποτελεί ένα σταυροδρόμι της ελληνικής μουσικής. Διασταυρώνονται η παράδοση με το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, με ένα τρόπο μαγικό που περνάει αβίαστα το μήνυμα της ποιότητας: Το καλό τραγούδι είτε έντεχνο, είτε λαϊκό, είτε σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ανήκει, είναι μέσα στις καρδιές μας όπως και οι καλλιτέχνες που το δημιουργούν.
Μια ματιά στις φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του «Μυστικού» μαρτυρά τη φιλοσοφία του. Χατζιδάκις, Θεοδωράκης,Ζαμπέτας, Πλέσσας, Σπανός,Παπαδόπουλος,Λοΐζος, Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα, Αλεξίου, Διονυσίου, Νταλάρας και πολλοί ακόμη δημιουργοί του θησαυρού αυτού που λέγεται «Ελληνική Μουσική¨, χαρακτηρίζουν αυστηρά το μουσικό ύφος του «Μυστικού».
Όλα τα χρόνια, από το 2003 ως σήμερα, η επιλογή των μουσικών σχημάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ένα γνώμονα: την ποιότητα. Δεξιοτέχνες μουσικοί και εκφραστικοί τραγουδιστές αναλαμβάνουν κάθε σαιζόν, με επαγγελματισμό άλλα και αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, να ψυχαγωγήσουν το κοινό, να το διασκεδάσουν και να το παρασύρουν να σιγοτραγουδήσει ή να χορέψει με τα τραγούδια και τη μουσική που όλοι αγαπήσαμε.
Διεθ. Αμισσού και Α.Λεντάκη γωνία.
Τηλ. 210 7629905.

Δεν υπάρχουν σχόλια: