25 Μαΐ 2011

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκαν οι διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.



Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 270 αθλητών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι 11η Διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με την ευκαιρία της λήξης των αθλητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων του.
Οι αθλητές γυμνασίου και λυκείου από το Δήμο Αμαρουσίου και τους Καλλικρατικούς Δήμους Φυλής, Κηφισιάς, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Πεντέλης και Παλλήνης αγωνίστηκαν παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων του αθλητισμού.
Σε 42 αγωνίσματα οι αθλητές του Αμαρουσίου κέρδισαν 10 χρυσά, 23 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια. Σε όλους του αγωνιζόμενους απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.
Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσορίζοντας τους αθλητές στην Ολυμπιακό Μαρούσι, τόνισε τη σημασία που έχουν οι Διαδημοτικοί αγώνες στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στη νέα γενιά. Η κα Χαλιώτη ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ ευχαρίστησε τους προπονητές και τους εργαζόμενους για την προσπάθεια τους να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίας στα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και για την άψογη διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων.

Πηγή: voreini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: