26 Απρ 2011

Μάϊος στο Black Duck Multiplarte

Gallery
Δευτέρα 2 Μαΐου: Ο Νίκος Γιαννέτος μας ταξιδεύει στον κόσμο του έρωτα, μέσα από την έκθεση έργων του ζωγραφικής, με πορτρέτα και γυμνά που δημιούργησε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Διάρκεια έκθεσης έως τις 22 Μαΐου.
Μουσικές Εκδηλώσεις
Τρίτη 10 Μαΐου: Η Αγάπη Παπαμήτσου, η Μαρία Φραγκουδάκη, η Δανάη Κοτσακιώτη και ο Μιχάλης Μητρούσης παρουσιάζουν το Μιούζικαλ Τσέπης «Τρεις Μοναχές με Ενοχές».
Πρόκειται για την περιπετειώδη ιστορία τριών μοναχών, που το έσκασαν από τη μονή Σωτηράκη, την οποία «ντύνουν» με αξέχαστα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
Ώρα έναρξης: 22.00
Τρίτη 17 Μαΐου: Η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη ( φωτο) μαζί με τους Swiss Wiss Army Knife Band παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Μια μουσική παράσταση από τον Βασίλη Τσιτσάνη στα Blues και από τον Μανώλη Χιώτη στην Jazz με ανάλαφρη διάθεση.
Ώρα έναρξης: 22.00
Τρίτη 24 και 31 Μαΐου: Ο Τάσος Γεωργόπουλος & η BanDa BanDa με τον «Χαρταετό» τους συναντούν την Μαύρη Πάπια και «στήνουν» μουσικά μπλεξίματα και τραγουδιστικές αλχημείες από την Τουρκία και τα Βαλκάνια έως τη Σικελία και τη Βαρκελώνη.
Συμμετέχουν : Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο), Τάσος Γιαννούσης (στρέλα - κιθάρα – φωνή), Τάσος Αντωνίου (κιθάρα – κρουστά – φωνή), Βάσω Νικολάκου (φωνή) .
Black Duck Multiplarte
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760

Δεν υπάρχουν σχόλια: