18 Φεβ 2011

Φινάλε με Gazebo το φεστιβάλ Cult Ελληνικού κινηματοφράφου.

Gagarin 205 Live Music Space
Το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου έχει επιστρέψει για ένατη συνεχή χρονιά! Ανατρεπτικό, κεφάτο, ανανεωμένο και πάντα ενάντια σε οτιδήποτε “έντεχνο”, trendy και “καθωσπρέπει” αποτελεί, πλέον, έναν θεσμό που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους, οι οποίοι το αναμένουν εναγωνίως κάθε χρόνο, Φεβρουάριο μήνα.
Το φεστιβάλ έχει ξεκινήσει από της 16/2 και θα ολοκληρωθεί στις 19/2 με special guest τον διασημότερο star της italodisco των 80’s, o πολυαγαπημένο στη χώρα μας Gazebo που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με τις αξέχαστες μελωδίες των μεγάλων επιτυχιών του σε ένα full live set που προβλέπεται εντυπωσιακό!
“I Like Chopin”, “Masterpiece”, “Lunatic”, “Telephone Mama” και πολλά άλλα τραγούδια που κυριαρχούσαν στις πίστες και το ραδιόφωνο στα μέσα της δεκαετίας του ’80, μαζί με κομμάτια από τις πιο πρόσφατες δουλειές του Ιταλού καλλιτέχνη, θα ακουστούν κατά τη διάρκεια του live show!
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: