11 Ιαν 2011

Η Emily Greenslade δεν κατάφερε να περάσει την πόρτα της ΕΡΤ.

Η Αγγλίδα Emily Greenslade φιναλίστ του « Idol South of England» ήθελε να τραγουδήσει με τους Zante Dilemma για την Ελλάδα

Όνειρο ζωής ήταν για την νεαρή Αγγλίδα τραγουδίστρια Emily Greenslade να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στην Γερμανία.


Το νέο μέλος του συγκροτήματος των Zante Dilemma βρέθηκε στην χώρα μας πρίν λίγες ημέρες και μετά από πολύωρη παρουσία στο στούντιο μαζί τους ηχογράφησε το "LOOK UP DON' T CRY"ένα pop τραγούδι με αρκετά μουσικά στοιχεία RNB με σκοπό και όνειρο να το ακούσει η επιτροπή της ΕΡΤ που θα έπαιρνε τις τελικές αποφάσεις για τις συμμετοχές των τραγουδιών για την Γιουροβίζιον.
H Emily Greenslade υπήρξε σε ηλικία 17 ετών η φιναλίστ του διαγωνισμού τραγουδιού « IDOL SOUTH OF ENGLAND» στον οποίο είχαν λάβει μέρος 5.000 άτομα.
Η Αγγλίδα τραγουδίστρια είπε στο " Ν"
Μπορεί να είμαι μόλις 19 ετών αλλά νοιώθω δυνατή και έτοιμη να κάνω αυτό το μεγάλο καλλιτεχνικό βήμα. Ανήκω πλέον στην παρέα ενός Ελληνικού συγκροτήματος που ξέρει και παράγει μουσική που μπορεί να γίνει αποδεχθεί και από τον πιο δύσκολο ακροατή. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Zante Dilemma βρέθηκαν να έχουν ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα κάνοντας μεγάλη επιτυχία στις Σκανδιναβικές χώρες με το τραγούδι τους "My Christina" ,φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις των επίσημων Ευρωπαϊκών charts. Αυτό βέβαια που μου δίνει ακόμα περισσότερη σιγουριά είναι ότι τους εμπιστεύθηκε η Samantha Fox και τραγούδησε το τραγούδι τους "Midnight Lover" που ήταν και γενικός τίτλος στο τελευταίο της CD single.
Μακάρι το τραγούδι μας που η παραγωγή του έγινε από την δισκογραφική εταιρία ( LDR MUSIC) να το άκουγαν με προσοχή οι υπεύθυνοι γιατί είναι τόσο όμορφο και ξεχωριστό. Δεν καταφέραμε να περάσουμε την πόρτα της ΕΡΤ. Δεν πειράζει ίσως μια άλλη φορά . Στη μουσική βιομηχανία αυτά είναι θέματα συνηθισμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: