29 Νοε 2010

"RYTHMOS STAGE" με υπέροχα τραγούδια και άφθονο γέλιο .

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα στο " RYTHMOS STAGE"
από μια παρέα αγαπημένων ηθοποιών που χαρίζουν υπέροχα τραγούδια και άφθονο γέλιο.
Ο λόγος για τους:
Γιώργο Αλουπογιάννη, Βαγγέλη Ασημάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Παντελή Καναράκη και Πέτρο Μπουσουλόπουλο.
Στις 26/11 ο " Rythmos Stage" γέμισε με φίλους αλλά και γνωστούς εκπρόσωπους της καλλιτεχνικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής που παρακολουθήσουν την θεαματική αυτή παράσταση όπου επικράτησε το αδιαχώρητο και κατάχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Μια νύχτα γεμάτη κέφι, χορό, χαμόγελα και πολλά χειροκροτήματα… όπως ακριβώς είναι κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Rythmos Stage με αυτό το τελείως διαφορετικό πρόγραμμα που έχει ενθουσιάσει τους πάντες! Μια απολαυστική μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση.
Το story έχει ως εξής: Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ? ‘’
• Rythmos Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060
Είσοδος: 15€ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: