22 Νοε 2010

Συναγερμός για τη διαρροή του νέου Χάρι Πότερ στο Internet

Συναγερμός ξέσπασε στο κινηματογραφικό στούντιο της Warner Bros, όταν ανακάλυψαν ότι είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, βίντεο 36 λεπτών από την τελευταία ταινία της σειράς του νεαρού μάγου «Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 1», λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του έργου στους κινηματογράφους
Ο λόγος που η Warner εκνευρίστηκε τόσο, ήταν φυσικά οικονομικός, αφού αναμένουν ότι το φιλμ θα φέρει στα ταμεία τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια σε ΗΠΑ και Καναδά, το πρώτο τριήμερο προβολής του, ενώ προβλέπουν ακόμα και ένα δισεκατομμύριο κέρδη από τα έσοδα σε όλο τον κόσμο.
Η κινηματογραφική εταιρεία έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «το απόσπασμα εκλάπη και δημοσιεύτηκε παράνομα στο Ιντερνετ. Αυτό συνιστά σοβαρή παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και κλοπή της περιουσίας της «Warner Bros». Εργαζόμαστε δραστικά ώστε να περιορίσουμε ή να αποσύρουμε τις διαθέσιμες κόπιες. Επίσης, εξερευνούμε δυναμικά το θέμα και θα ασκήσουμε δίωξη μέχρι τέλους σε όσους εμπλέκονται».
Πηγή: ΗΜΕΡHΣΙΑ ON LINE

Δεν υπάρχουν σχόλια: