11 Ιουν 2009

Η Σία Κοσκινά θα τραγουδίσει με τον Michael Bolton


H ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ
ΤΟΥ MICHAEL BOLTON
ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ…!



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Στις 21.30

ΑΘΗΝΑ
ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
“ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ”
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Στις 21.30

Αν κάποιοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα θα φαινόταν αιτιολογημένο να συνυπάρξουν στην σκηνή μ’ έναν καλλιτέχνη διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Michael Bolton, σίγουρα ένας από αυτούς είναι η Σία Κοσκινά.
Με την ιδιότητα της musical performer και τη σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση της με το ιδιαίτερα απαιτητικό ρεπερτόριο του Παγκόσμιου Musical, μ’ ένα βιογραφικό διανθισμένο με σπουδές και παραστάσεις σε Λονδίνο, Βιέννη και Λος Άντζελες, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλα musical, αλλά και με συνεργασίες καταξιωμένων Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια τέτοια εμφάνιση, που τυγχάνει να συγκλίνει, με το ύφος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Michael Bolton, «Bolton Swings Sinatra».
Η Σία Κοσκινά, βρίσκεται όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα στην πλέον δημιουργική περίοδο της καριέρας της. Μετά την παράσταση «Escape» που ολοκλήρωσε στο τέλος της περασμένης χρονιάς όπου πρωταγωνιστούσε, πραγματοποίησε μια σειρά εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους εμφανίσεων, που τις περισσότερες από αυτές χαρακτήριζε η πρωτοτυπία στην ιδέα και η μοναδικότητά στην παρουσίασή τους.
Με 3 πρωτότυπα «one woman show», το «Best of Times» στο «Memories» τον Φεβρουάριο και Μάρτιο, το «Musicalmania Concert» στις 4 Απριλίου στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου με διοργανωτή τον Δήμο Αθηναίων και το «RED», στο «Half Note» στις 8 & 9 Μαΐου, ακολουθούν δύο συναυλίες με το Μάριο Φραγκούλη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Παλλάς των Αθηνών στις 6 και 18 Μαΐου αντίστοιχα.
Στις εμφανίσεις της, η Σία Κοσκινά και στις δύο συναυλίες του Michael Bolton, σκοπεύει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, μια που αποτελούν ουσιαστικά την έναρξη των καλοκαιρινών της εξορμήσεων σε σημαντικούς χώρους της Ελλάδας, στοχεύοντας σε μια «θερμή» και πιο ολοκληρωμένη επικοινωνία με το ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: