22 Ιουν 2009

DE NIRO " Πιο ψηλά"

Ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη το 2005 και γρήγορα κατέκτησαν το κοινό της πόλης τους με τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις σε clubs και μουσικές σκηνές. Οι DE NIRO είναι ένα συγκρότημα που τους ενώνει η party διάθεσή τους απέναντι στη μουσική και η δυνατή σκηνική τους παρουσία.
Με την κυκλοφορία του πρώτου τους single και την διασκευή τους στο πασίγνωστο τραγούδι «Μη γυρίσεις» που πρωτοτραγούδησαν οι αδελφοί Κατσιμίχα, η φήμη τους άρχισε να εξαπλώνεται.
Μέσα στον Μάιο εμφανίστηκαν με την Έλενα Παπαρίζου στο πρόσφατο Mad Secret Concert και μαζί με τον Χρήστο Δάντη στο Ακρωτήρι Boutique, στα Sundays -τις Κυριακάτικες συναυλίες του John Greek 88.6, εμφανίσεις που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό.
Ηχογράφησαν μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα μία υπέροχη μπαλάντα με τίτλο «Τώρα αρχίζω και θυμάμαι» που θα περιλαμβάνεται στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Στις 28 Ιουνίου θα τους απολαύσουμε στη σκηνή Vibe Stage του Terra Vibe Park στο Rockwave Festival, την ίδια μέρα με τους The Killers και την Duffy.
Το νέο τους άλμπουμ «Πιο ψηλά» κυκλοφορεί στις αρχές Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: