17 Ιουν 2009

Μάγεψε το κοινό η Χάρις Αλεξίου στο Λυκαβηττό.

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Καλοκαίρι 2009
«Στους χτύπους της καρδιάς».

Κατάμεστος ήταν την Δευτέρα 15/6 ο Λυκαβηττός για την Χάρις Αλεξίου. Ξεχείλισε από παλμό, πλημμύρισε από συναίσθημα, αφού εχθές δεν ήταν απλά η εναρκτήρια συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας, αλλά μια ειδική βραδιά για τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Μόνη της επί σκηνής επί 2μιση ώρες, η Χάρις Αλεξίου ενθουσίασε και συγκίνησε τους φίλους της μ’ ένα πρόγραμμα που φώτισε στιγμές από ολόκληρη της μέχρι σήμερα πορεία της. Δεν έλειψαν βέβαια και οι εκπλήξεις πέρα από το προσωπικό της ρεπερτόριο, όταν τραγούδησε την «Πριγκηπέσα» του Σωκράτη Μάλαμα ή το «Σιγά μην κλάψω» του Γιάννη Αγγελάκα.
Στο opening act ο Stereo Mike που βρέθηκε στο πλευρό της Χάρις Αλεξίου γι αυτήν την ειδική βραδιά και μόνο και που αργότερα την συνάντησε ξανά επί σκηνής για να μοιραστούν το «Φεύγω».
Στο κλείσιμο της βραδιάς επικράτησε η συγκίνηση, αφού στην σκηνή ανέβηκαν απεξαρτημένα μέλη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, για να χαρίσουν στην Χάρις Αλεξίου ένα νταούλι, που έφτιαξαν οι ίδιοι στο μουσικό τους εργαστήρι. Η Χάρις Αλεξίου κάθισε μαζί τους επί σκηνής, πήρε την κιθάρα της, για να δείξει πως γράφει τα τραγούδια της, όπως είπε. Τραγούδησαν όλοι μαζί παρέα το «Μινοράκι» και φωνάξουν δυνατά «Όχι στην τοξικοεξάρτηση».
Πάρα πολλοί φίλοι της βρέθηκαν στο πλευρό της εχθές σ’ αυτήν την πρώτη καλοκαιρινή της συναυλία. Μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, o Κωνσταντίνος Ρήγος, οι Onirama, η Γιώτα Νέγκα, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής όπως η Αλέκα Παπαρήγα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός κ.α.
Για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο το συναυλιακό πρόγραμμα της Χαρούλας έχει ώς εξής.
22/6 ΚΑΒΑΛΑ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ)
24/6 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ)
25/6 ΒΕΡΟΙΑ (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ)
4/7 ΟΛΥΜΠΟΣ (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ)
6/7 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
11/7 ΚΕΡΑΤΕΑ
Την μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Παπαδούκας.
Βιολί, Θάνος Γκιουλετζής,
Μπουζούκι, κιθάρα, τζουρά, λαούτο, Νίκος Κατσίκης,
Κιθάρες, Γιώργος Χατζόπουλος,
Τύμπανα, Χρήστος Γκοτσίνας,
Μπάσσο , Ειρηναίος Κουλλούρας
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής, Αντώνης ΠαραμύθηςΦώτα: Alain Lonchamp, Αλέξης Προδρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: