13 Απρ 2009

Βασίλης Καζούλλης " Απ΄το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη" .Συμμετέχουν:Μαχαιρίτσας, Πλιάτσικας-Κίτρινα Ποδήλατα.

Ο Βασίλης Καζούλλης, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε το νέο του δίσκο με τίτλο «Απ’ το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», που κυκλοφορεί τώρα από το label «7».
Σε αυτό το άλμπουμ ο Βασίλης Καζούλλης συναντιέται με φίλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί και μοιραστεί την ίδια σκηνή αλλά ταυτόχρονα έχουν κοινή στάση και απόψεις πάνω στη μουσική. Συγκεκριμένα, συναντιέται με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (Το παλιό αλφαβητάρι), τον Φίλιππο Πλιάτσικα (Θα περιμένω το χειμώνα) και τα Κίτρινα Ποδήλατα (Σβήσε μου τα φώτα).
Ο τίτλος του άλμπουμ «Απ’ το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη» είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός και εκφράζει με γλαφυρότητα το θαυμασμό και την αγάπη του Βασίλη Καζούλλη για τους Beatles –με επιρροή ακόμη και στο εξώφυλλο του άλμπουμ του- συνδέοντας το Λίβερπουλ με τη Σαντορίνη, ένα από τα μόνιμα Αιγαιοπελαγίτικα καταφύγιά του.
Ο Βασίλης Καζούλλης, είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του και από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας, μας έχει χαρίσει μελωδικά τραγούδια που μας συντροφεύουν μέχρι σήμερα. Μελωδικά ταξίδια μέσα από την εκφραστική φωνή του Βασίλη Καζούλλη υπόσχονται και τα νέα του τραγούδια, απ’ το Λίβερπουλ ως τη Σαντορίνη! Η μουσική και οι στίχοι όλων των τραγουδιών καθώς και η ενορχήστρωση είναι του Βασίλη Καζούλλη.
Ήδη το τραγούδι «Σβήσε μου τα φώτα» έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: