23 Μαρ 2009

"Starbeat" νέο αίμα στη δισκογραφία " 23-3-09

STARBEAT…όπως λέμε ‘’Pop” Ένα νεανικό συγκρότημα με φρεσκάδα και διάθεση που αν δεν τους γνωρίσατε ακόμα, θα ακούσετε σίγουρα γι αυτούς!
Η 19χρονη Άννυ Μπέρκα με την δυναμική της παρουσία και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, ο Γιώργος Παύλου με εμπειρία από συνεργασίες και συναυλίες (Julie Massino, Onirama, κ.α.), ο Κωνσταντίνος Θεοφανίδης με τις μελωδικές γραμμές στην κιθάρα, ο Γιάννης Κράββας με την ξεσηκωτική νεανική του παρουσία και ο Κώστας Γονίδης με το “groovy” παίξιμο στα τύμπανα, βρέθηκαν μαζί, ένωσαν τα ακούσματα τους, γίνανε παρέα και παρουσιάζουν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Starbeat” που κυκλοφορεί από το label PANVOX της Εταιρίας Γενικών Εκδόσεων.
Μέσα από τη διετή ζωντανή τους παρουσία, έχουν ήδη δημιουργήσει, πριν από την κυκλοφορία του επίσημου CD, ένα φανατικό κοινό κι έχουν αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές.
Η παρουσία τους όμως είναι ήδη αισθητή και στον “αέρα” της Θεσσαλονίκης, γενέτειρας πόλης τους, από γνωστά ραδιόφωνα, αλλά και από τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Μουσική: Γιώργος Παύλου, Κων/νος Θεοφανίδης
Στίχοι: Γιώργος Παύλου
Οι STARBEAT είναι:
Άννυ Μπέρκα – φωνή
Γιώργος Παύλου – μπάσο, φωνητικά
Κώστας Θεοφανίδης – κιθάρα
Κώστας Γονίδης – τύμπανα
Γιάννης Κράββας – πλήκτρα, φωνητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: