17 Οκτ 2008

Ανακοίνωσαν διαζύγιο Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι

Έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου
Διαζύγιο παίρνουν η Μαντόνα κι ο Γκάι Ρίτσι έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, τα οποία επιβεβαιώθηκαν τελικά από τους εκπροσώπους του ζευγαριού.
Τον περασμένο Ιούλιο, οι φήμες για διαζύγιο ήταν τόσο έντονες, που η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μαντόνα αναγκάστηκε να τις διαψεύσει, λέγοντας ότι ο γάμος τους δεν περνά κρίση. Ήταν η εποχή που το ζευγάρι δεν βλεπόταν καθόλου, καθώς η Μαντόνα έκανε συνεχώς πρόβες για την περιοδεία της, και ο Ρίτσι προετοίμαζε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.
Τον ίδιο μήνα ο Ρίτσι έδωσε συνέντευξη σε αμερικανικό περιοδικό, όπου είπε: «Ο γάμος μου είναι μια χαρά, απ' όσο ξέρω». Και μίλησε για το πόσο τον έχει αλλάξει η ζωή με τη Μαντόνα: «Μέσα από εκείνη, ζω πολύ έντονα. Παλιότερα ζούσα στο Λονδίνο σαν κατάσκοπος, τώρα ζω σαν τουρίστας.

Και είναι πολύ ωραία να ζεις στο Λονδίνο σαν τουρίστας». Αλλά και τον Αύγουστο διέψευσε ξανά ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει εμφανιζόμενος στο πάρτι για τα 50ά γενέθλια της γυναίκας του. Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Γκάι Ρίτσι «RocknRolla». Πιασμένοι χέρι χέρι πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2000 στα Χάιλαντς της Σκοτίας. Έχουν μαζί δύο γιους, τον 7χρονο Ρόκο και ένα υιοθετημένο αγόρι από το Μαλάουι. Η Μαντόνα έχει επίσης μια 11χρονη κόρη, τη Λούρδη, από προηγούμενη σχέση της.
Η Μαντόνα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την περιοδεία της «Sticky and Sweet».
Τα Νέα Οnline 15.10.2008