28 Μαρ 2024

ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ : Προβολή ντοκιμαντέρ 29/3 στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”

 


13 χρόνια χωρίς τον ΙΑΚΩΒΟ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ

Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κακαβάς  πραγματοποιούν  την προβολή του ντοκιμαντέρ " ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ" την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 19:00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”, (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, Βύρωνας).

Πρόκειται για μια παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια από την σύστασή της.

Το σενάριο είναι του Θάνου Τσάμπρα, η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κακαβά και Αδαμάντιου Πετρίτση και η μουσική του Μάριου Τσάγκαρη.

«Η μουσική ιστορία της Κρήτης» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου 29 και 30 Μαρτίου

 


«Η μουσική ιστορία της Κρήτης»

στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Μια γιορτή, τιμή για τους Πρωτομάστορες της Κρήτης, με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες του σήμερα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία ΄΄Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι΄΄.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Αεράκη, που διακόνησε με σεβασμό και πάθος την κρητική μουσική, τόσο από τη θέση του λαουτιέρη όσο και από αυτή του παραγωγού-ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας «Αεράκης-Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι».

Σαββέρια Μαργιολά- Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης - Παντελής Κυραμαργιός Σαββατόβραδα στο Μεταξουργείο



 Σάββατο 6,13,20 και 27 Απριλίου

Στο "Major Seven"

Τα Σάββατα 6, 13, 20 και 27 Απριλίου η Σαββέρια Μαργιολά, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και ο Παντελής Κυραμαργιός, τρεις καλλιτέχνες που με συνέπεια και ποιότητα ανοίγουν, τα τελευταία χρόνια, τους δικούς τους δρόμους στον χάρτη της ελληνικής μουσικής, συναντιούνται στη σκηνή του Major Seven και ταξιδεύουν στη μουσική μας παράδοση με διάθεση διονυσιακή και όχι μόνο.

Στους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταχου η νυχτερινή Αθήνα




Επιστρέφει σήμερα  28/3 στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ο Γιάννης Πλούταρχος , 
Ο διαχρονικός εκπρόσωπος της λαϊκής μουσικής με την χρυσή δισκογραφική διαδρομή θα χαρίσει μοναδικές και όμορφες νύχτες διασκέδασης από την σκηνή του " ANODOS" που παρουσιάζει πάντα σημαντικούς καλλιτέχνες της μουσικής μας .

26 Μαρ 2024

Η Πολυξένη Καράκογλου για μία ακόμα φορά στο Caja de música



 Η Πολυξένη Καράκογλου στο Caja de música!

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Η Πολυξένη Καράκογλου μας υποδέχεται για μία ακόμα φορά στο μουσικό στέκι Caja de Musica στη Μιχαλακοπούλου την Παρασκευή 29 Μαρτίου!

Η αγαπημένη μας τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει  τραγούδια από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Σημεία Στίξης», τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία «Πολύχρωμες ζακέτες», τραγούδια από συμμετοχές της όπως το «Ο άνθρωπος μπορεί» αλλά και επιλογές από την ελληνική δισκογραφία (Θάνος Μικρούτσικος, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Νίκος Παπάζογλου, Χαΐνηδες, Κίτρινα Ποδήλατα κ.ά).

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τους Γλυκερία, Στέλιο Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Κώστα Μακεδόνα και Πίτσα Παπαδοπούλου σε καλοκαιρινή περιοδεία

 


Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει με μία μεγάλη περιοδεία
τα 60 του χρόνια στον πολιτισμό!

 

Τραγουδούν οι Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα,
Κώστας Μακεδόνας και Πίτσα Παπαδοπούλου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας 60 χρόνια ενεργής δράσης και προσφοράς στον πολιτισμό ταξιδεύει με το μπουζούκι του και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα! Έχοντας στο πλάι του τους κορυφαίους ερμηνευτές Γλυκερία, Στέλιο Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Κώστα Μακεδόνα και Πίτσα Παπαδοπούλου μας υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές συναυλίες με τα μοναδικά του διαχρονικά και κλασικά τραγούδια!

25 Μαρ 2024

Chris Zantioti "Fighting the Average" Πέμπτη 18 Απριλίου στο Piraeus Club Academy



Album Release Show

Chris Zantioti
"Fighting the Average"
 
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Piraeus Club Academy

Ήρθε η ώρα, έφτασε η στιγμή να κάνουμε το Γκάζι Νέα Υόρκη!
 
Στις 18 Απριλίου στο Piraeus Club Academy, ακούγοντας την πρώτη δημόσια live εκτέλεση του Fighting The Average θα είστε στην Ελλάδα αλλά θα είναι σαν να μην είστε. Word.

Ο Chris Zantioti ενώνεται με το (all star) Hood του για να μετατρέψει την Πέμπτη μας στο καλύτερο Σαββατόβραδο έβερ.

Οι ΜπασΑλάν επιστρέφουν στο "L'Ovelha Negra "

 


Οι ΜπασΑλάν επιστρέφουν στο L'Ovelha Negra για να αποχαιρετήσουν τον Μάρτιο!

Κυριακή 31 Μαρτίου στις 4:00μμ

Επιδαύρου 8, Μοσχάτο

Είσοδος Ελεύθερη

Το τρίο που εξέπληξε θετικά παραγωγούς και κοινό με τα πρώτα 3 singles του μετρά ένα επιτυχημένο Tour σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, καθημερινά airplays στα ελληνικά ραδιόφωνα και πάνω από 20.000 plays στην πλατφόρμα του Spotify!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου παρουσιάζει Live την ολόφρεσκια δουλειά του στο "L'Ovelha Negra" (Επιδαύρου 8, Μοσχάτο) στις 4.00μμ με τους «ELECTRO TRADITIONAL TRIP HOP» ήχους τους «ταξιδεύουν» με πρωτότυπες διασκευές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική και την ελληνική σύγχρονη σκηνή, αλλά και με δικά τους καινούρια τραγούδια.

Rous : Στο Καφωδείο Ελληνικό, Θεσσαλονίκη

 


ROUS

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Καφωδείο Ελληνικό

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους έρχεται στο Καφωδείο Ελληνικό upstairs στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 31 Mαρτιου, για ένα ξεχωριστό ταξίδι σε ήχους και στίχους, με μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή! Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες και κάθε του τραγούδι είναι μια μυθοπλασία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Κατερίνα Χατζησταματίου από την Βέροια μας συστήνεται μέσα από το πρώτο της medley

 


Η Όμορφη ερμηνεύτρια από την Βέροια Κατερίνα Χατζησταματίου , μας συστήνεται με το πρώτο της medley που ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα .

Το Medley της Κατερίνας Χατζησταματίου περιλαμβάνει πέντε γνωστές επιτυχίες όπως το «Τα δικά μου τραγούδια »  του Γιώργου Αλκαίου, το «Μάγια» του Χρήστου Αντωνιάδη, το «Τι θα λες » του Πασχάλη Τερζή , το «Να 'μουνα το σεντονάκι» του Βαγγέλη Περπινιάδη  , ακόμα και το «Δεν θέλω να κλαις » της Φωτεινής Μαυράκη , επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης «Βάλε Να Τα Πιούμε»



 Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης παρουσιάζουν το music video για τη νέα επιτυχία τους «Βάλε Να Τα Πιούμε», που είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube. 

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεσηκώνουν σε μια πληθώρα φωτεινών τοποθεσιών. Πλαισιωμένοι από ένα «εκρηκτικό» χορευτικό, μας δίνουν το σύνθημα της Άνοιξης και μας παρασύρουν στους χορευτικούς ρυθμούς τους. 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Καβάλα

 


ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

LIVE

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

PALLADIO

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο Palladio στην Καβάλα.

Με τους γενναίους μουσικούς που τον συνοδεύουν, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα και τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο Palladio για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Natasha Kay «So Sure» Νέο Τραγούδι & Music Video

 


Η Natasha Kay, μία από τις πιο ταλαντούχες κι επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο της single, με τίτλο «So Sure», που συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο Λονδίνο.

Το «So Sure» είναι ένα μοντέρνο, διεθνών προδιαγραφών και δυναμικό track, με σύγχρονο ήχο κι αγγλόφωνο στίχο. Το τραγούδι έγραψε η ίδια η Natasha Kay και την παραγωγή έκανε ο Dan Kjellberg.

Λογοτεχνικά Βραβεία 2022 - 2023 11ου & 12ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, ώρα : 17:00, Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

   



Λογοτεχνικά Βραβεία 2022 - 2023

 11ου & 12ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού  

Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, ώρα : 17:00, Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

(Κρέμου 123 και Φιλαρέτου, Τ.Κ. 176 75)

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος και ο Δήμος Καλλιθέας σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Λογοτεχνικά Βραβεία 2022 – 2023», το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα απονεμηθούν τα βραβεία και τα αναμνηστικά διπλώματα του 11ου και 12ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2022 και 2023.

Ο 11ος και ο 12ος λογοτεχνικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκαν από τον Όμιλο τα έτη 2022 και 2023 αντίστοιχα και αφορούσαν τα είδη του λόγου: Ποίηση, Πεζογράφημα - διήγημα, Πεζογράφημα - νουβέλα, Παιδικό παραμύθι και Παιδικό – νεανικό διήγημα. 

PANOS FOTAKOS - JIM TSARNOS "SPARAGMATA" Κυκλοφορία νέου δίσκου

 


PANOS FOTAKOS / JIM TSARNOS
“Sparagmata” 
New album release
*** Ολόκληρος ο δίσκος και φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Τι έχεις να μας πεις στο τέλος που να είναι τόσο σημαντικό
ώστε να χάσουμε το τρένο;

Θα υπάρξει μια ρωγμή; Mέσα από την οποία θα περάσει
το βασικό νόημα που έχεις να μας πεις και να μας κάνεις
να σταθούμε άφωνοι μπροστά σε αυτό;
Περιμένω τη ρωγμή σου φίλε…

Η δική μας είναι αυτή.

Τα “SPARAGMATA” μας.