17 Σεπ 2022

Σταμάτης Γονίδης Χάρης Ακριτίδης μία σημαντική δισκογραφική συνεργασία

 


 Επιστρέφει δισκογραφικά ο Χάρης Ακριτίδης και μας τραγουδάει "Πάμε γι' άλλα". 

Εδώ όμως υπάρχει η σημαντική είδηση. Το τραγούδι υπογράφει ο Σταμάτης Γονίδης και όταν λέμε Σταμάτης Γονίδης μιλάμε για τον καλλιτέχνη με την  σπουδαία πορεία στην λαϊκής μας μουσικής ως ερμηνευτής και δημιουργός. 

Από την άλλη ο Χάρης Ακριτίδης έχει επίσης την δική του μοναδική μεγάλη πορεία στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας με το ταξίδι του στην δισκογραφία και την ξεχωριστή  παρουσία του σε πολλούς  μουσικούς χώρους .

Ο Σταμάτης και ο Χάρης λοιπόν συναντούμε για να ταξιδέψουν τους φίλους της λαϊκής μας μουσικής σε αγαπημένα μονοπάτια του τραγουδιού μας  με τον Σταμάτη Γονίδη να αναφέρει στα sosial media για τον Χάρη Ακριτίδη τα εξής :


«Ο Χάρης μου ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο αν μπορώ να του γράψω ένα τραγούδι. Όταν γνωριστήκαμε διαπίστωσα πως αγωνίζεται χρόνια για την αγάπη του, που είναι η μουσική. Εγώ δεν μπορούσα να μην συμμετάσχω στο όνειρο και στην επιθυμία του, άλλωστε κερδίζεις τα προς το ζην από αυτά που παίρνεις. κερδίζεις τη ζωή από αυτά που δίνεις. Με αγάπη λοιπόν έγραψα το ”Πάμε γι’άλλα” Ελπίζω να σας αρέσει». 

Το "Πάμε γι’ άλλα "κυκλοφορεί από τη Sonar Plus.

Ο Χάρης Ακριτίδης έχει την ευλογία να τον αγαπάνε και να τον σέβονται  οι συνάδελφοι του όπως τώρα δεν του αρνήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης να υπογράψει το νέο του τραγούδι.

 Για παράδειγμα μεταξύ των άλλων να γυρίσουμε στο 2005 και να θυμηθούμε τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου στο " ΝΥΧΤΟΣΚΟΠΙΟ"  στην τότε παρουσίαση των 16 τραγουδιών του Χάρη Ακριτίδη  με γενικό τίτλο ¨Σαν Σαββατόβραδο" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: