2 Ιουλ 2022

Ο Θανάσης Βασιλόπουλο ξεκινάει το καλοκαιρινό μουσικό του ταξίδι

 


Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, o μεγάλος Έλληνας βιρτουόζος των πνευστών, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς στα Βαλκάνια, προσθέτει παραδοσιακά μουσικά όργανα, πάνω σε deep house μουσική, υπογράφοντας τα πιο ατμοσφαιρικά sunsets  του καλοκαιριού! 

Ο ανατρεπτικός διεθνής κλαρινετίστας συνεχίζει να μας εκπλήσσει παρουσιάζοντας, στις ομορφότερες Ελληνικές παραλίες, μουσικά αριστουργήματα, όλα τους αφορμές για νοερά ταξίδια! 

Το μουσικό του πρόγραμμα είναι μια πρόταση διάρκειας δυόμιση ωρών, που αναδύει όλη την ενέργεια της θάλασσας, του ήλιου και της ομορφιάς της Ελλάδας, μέσα από τη μουσική συνάντηση της Ανατολής με τη Δύση και του παραδοσιακού με το deep house, με τον ίδιο να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παραδοσιακά όργανα.



Μαζί του, οι επί σειρά ετών συνεργάτες του :

Σπύρος Μεταξάς - live act
ArsenP - percussion
Γιάννης Θεριανός - violin. 
Στον ήχο ο Ηλίας Λάκκας.

Αυτό το καλοκαίρι ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος με την μπάντα του, θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς deep house, ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και cosmopolitan ήχους, mixed με
traditional instruments, σε μαγικά venues!

Στο τέλος Ιουλίου έρχονται από την Panik Records τα νέα digital singles του Θανάση Βασιλόπουλου με συνεργασίες έκπληξη!!! Stay tuned!!! 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια: