21 Μαΐ 2021

Eurovision 2021 : ΣΤΕΦΑΝΙΑ «Last Dance» και η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22/5



Με μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση  στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021   η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη)  πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου τραγουδώντας το «Last Dance»

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού που ήταν μοναδική .

Τα ρούχα της Στεφανίας  επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος. 

Η 18 χρονη ομογενής  Στεφανία από την Ολλανδία που τραγούδησε εξαιρετικά  ήταν  εκθαμβωτική και μαζί με τους χορευτές    κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.


Στον μεγάλο τελικό, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, θα βρεθούν ακόμα 24 χώρες.

Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία  Γερμανία,  Ολλανδία,  Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Σουηδία, Ουκρανία, Βέλγιο, Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φιλανδία.


Έλενα Παπαρίζου

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού έκλεισε με τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, καθώς θα είναι μία από τους ερμηνευτές στο πάρτι που θα δοθεί το Σάββατο με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.

Της συνέντευξης προηγήθηκε βίντεο από τη νικητήρια βραδιά της Έλενας Παπαρίζου το 2005 και όπως είπε η Σαντάλ Γιάνσεν το τραγούδι «My number One» είναι πλέον από τα διαχρονικά του διαγωνισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια: