11 Φεβ 2015

Αθηνά Γεωργοπούλου " Χάρισμα σου " και νύχτες μαγικές στη " Παλιά Μαρκίζα"



Όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες, λέει ένα σπουδαίο λαϊκό τραγούδι και στη συγκεκριμένη περίπτωση από ένα πολύ καλό δάσκαλο έχει βγει μια πολύ καλή μαθήτρια .


Ο  λόγος για την Αθηνά Γεωργοπούλου που θητεύει τα τελευταία χρόνια στη …σχολή του Γιώργου Γεωργόπουλου, εκεί στο ιστορικό στέκι της « ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΡΚΙΖΑΣ» .


Η Αθηνά έχει τραβήξει λοιπόν  το δρόμο του λαϊκού τραγουδιού και το έχει διδαχθεί  πολύ καλά έχοντας κάνει ήδη τα  πρώτα της δισκογραφικά βήματα, παράλληλα με σειρά εμφανίσεων από τη σκηνή της « ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΡΚΙΖΑΣ» .


Το ευρύ κοινό  την γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή « The Voice» όπου ερμηνεύοντας το τραγούδι του πατέρα της Γιώργου Γεωργόπουλου  «Φωτιά στα Σαββατόβραδα" κέρδισε τις καλύτερες κριτικές της επιτροπής . 


Η Αθηνά, ένα ανήσυχο  καλλιτεχνικό πνεύμα, κάνει ένα ακόμα βήμα παρουσιάζοντας ένα νέο τραγούδι πολύ κεφάτο  με τίτλο « Χάρισμα σου» σε ήχους και ρυθμούς του σήμερα, δείχνοντας και πάλι ότι έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να σερφάρει στο χθες και το σήμερα του λαϊκού  μας τραγουδιού  με απόλυτη επιτυχία,  γιατί στις ζωντανές της εμφανίσεις  πάντα υπηρετεί με αγάπη και  μεράκι τα διαχρονικά λαϊκά ακούσματα που ο χρόνος δεν θα νικήσει ποτέ. 
Η Αθηνά λοιπόν φιγουράρει και πάλι στα δισκογραφικά δρώμενα προσθέτοντας ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της καλλιτεχνική της διαδρομής .


 « Χάρισμα σου»
  Μουσική : Διονύσης Σταματόπουλος - Δημήτρης (Funkyfly) Σταματίου - Λεωνίδας Σώζος
Στίχοι : Ρένα Παπαγεωργίου

Executive Producer : Παύλος Χριστοδούλου

Πλήκτρα : Νίκος Ορφανός
Μίξη - Mastering : Μιχάλης Παπαθανασίου Prism Studio
Programming - Ενορχήστρωση : Διονύσης Σταματόπουλος

Κυκλοφορεί από την Starplanet Records (c) 2015 Διανομή Minos EMI