30 Ιουλ 2012

Στη Ρόδο με τα παιδιά του ο Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντινος απολαμβάνει τη συντροφιά των δίδυμων αγοριών του μιας και η αγαπημένη του σύζυγος Σοφία Παυλίδου λείπει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση».
Αγαπημένος του προορισμός και φέτος η Ρόδος οπού πάντα επιλέγει να μένει στο ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa στο κέντρο της πόλης. Η απόλυτη ηρεμία και το πράσινο που επικρατεί σε όλους τους χώρους, το φιλικό σέρβις, η μαγευτική θέα από το roof garden, η μοναδική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης αλλά και η ποιότητα της κουζίνας του είναι κάποια από τα πράγματα που το κατατάσσουν πρώτο στις προτιμήσεις του όπως δηλώνει ο ίδιος.
Το καλοκαίρι είναι μοναδική εποχή που καταφέρνει να περάσει πολύ χρόνο με του δύο γιους του απολαμβάνοντας μαζί τους τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κοσμοπολίτικου νησιού του Αιγαίου. Με χαλαρή διάθεση στην πισίνα του ξενοδοχείου ο Χρήστος Φερεντίνος βρήκε ευκαιρία για ηρεμία ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, διάβασε αγαπημένα του βιβλία ενώ επέβλεπε τους γιους του να επιδίδονται σε μακροβούτια και πολύ παιχνίδι χωρίς να παραλείψει να επισκεφτεί και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου.
Μοναδική του ατασθαλία οι γαστρονομικές απολαύσεις στον εστιατόριο του ξενοδοχείου Rodos Park Suites & Spa αλλά και το εστιατόριο IlCentro με τα μεσογειακά tapas στο κέντρο της πόλης. Αγαπημένα του πιάτα ο μαριναρισμένος σολομός με γλυκόξινη ρέγγα και μπουκέτα λαχανικών όπως και το κριθαρώτο με σουπιές. Σ’αυτό που δεν μπορούσε να αντισταθεί ήταν το παγωτό ντομάτας που χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι ότι καλύτερο παγωτό έχει δοκιμάσει ποτέ!