6 Μαρ 2012

Η Cher Lloyd κυκλοφορεί το debut album της “Sticks + Stones

Έχοντας ήδη χαρακτηριστεί ως “The Future” από τις The New York Times, η καλλιτέχνης της Syco/Epic Records, Cher Lloyd κυκλοφορεί το debut album της “Sticks + Stones”.
Το 18χρονο pop φαινόμενο έγραψε το πρώτο single της “Swagger Jagger”, το οποίο έφτασε στο #1 του UK Singles Chart αλλά και αρκετά ακόμα τραγούδια του album της το οποίο έφτασε στο Top5 όταν κυκλοφόρησε στην Αγγλία τον Νοέμβριο του 2011.
Η Cher ετοιμάζεται τώρα να κερδίσει και την Αμερική, μεταφέροντας το ταλέντο της στις σκηνές του Austin, TX αφού θα εμφανιστεί στο ετήσιο showcase του Perez Hilton, στο event του Nylon Magazine/Dub Frequency αλλά και στο party του Idolator.
 Η εντυπωσιακή Cher Lloyd έχει γίνει γνωστή σε λιγότερο από ένα χρόνο με τα αξέχαστα φωνητικά της, τις δυνατότητές της στο rap και τις εμφανίσεις της στο X-Factor που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube. Στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια fans ενώ στο Twitter έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers.
Οι καταπληκτικές της εμφανίσεις, το ακατέργαστο ταλέντο της και η ισχυρές της απόψεις έκαναν την Cher το πιο αμφιλεγόμενο συμμετέχοντα του X-Factor.
Μετά το show η Cher υπέγραψε deal με το label του Simon Cowell, την Syco και αμέσως έγραψε και ηχογράφησε με ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως Lil’ Wayne και Red One και ήδη έχει στο ενεργητικό της τρία hit singles τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 500.000 downloads.