2 Μαρ 2012

Η μουσική διαδρομή του Νίκου Ανδρουλάκη στο " ΧΑΜΑΜ"

O Νίκος Ανδρουλάκης  με πολύ μουσικό  γούστο έδωσε  το παρόν του στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της  Μπίλο  Τσουκαλά στη ΝΕΤ " Έχει γούστο" ερμηνεύοντας κομμάτια από την μέχρι τώρα δισκογραφική του διαδρομή.

 Σημαντικός εκπρόσωπος του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού ο Νίκος Ανδρουλάκης δίνει αυτό τον καιρό  τις δικές του μουσικές παραστάσεις από την  σκηνή του " ΧΑΜΑΜ" που ξεκίνησαν στις 11 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 17 Μαρτίου .
 Για τα τρία επόμενα Σάββατα λοιπόν 3,10 και 17/3 υπάρχει η καλή πρόταση για τις νυχτερινές σας αποδράσεις.
 Ο Νίκος Ανδρουλάκης  στην μέχρι τώρα πορεία του, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς, έχει λάβει μέρος σε μεγάλες συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, έχει παρουσιάσει έξι δίσκους:΄ Ένα Φεγγάρι Δρόμος΄, ΄Μυθικά Καράβια΄, ΄Τα Τιμαλφή΄,΄ Ένα κομμάτι ουρανό΄, ΄Λαλήματα Ονείρου΄, ΄Στης Μνήμης το Κλαδί΄, και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.
Στο πρόγραμμα του ακούγονται  τραγούδια από τους παραπάνω δίσκους, τραγούδια του χθες και του σήμερα , που ΄απλώνουν΄ την δροσιά τους, αγγίζουν την ψυχή και αφήνονται στην μεσογειακή τους λάμψη και στην κλασική τους ομορφιά.
 Παίζουν οι μουσικοί:
 Νίκος Καραβυράκης: λαούτο, μαντολίνο. 
Στέλιος Καρύδας: κιθάρα.
Νίκος Ρούλος: όρθιο μπάσο.
΄ΧΑΜΑΜ΄
 Ώρα: 22.30
Δημοφώντος 97 Α. Πετράλωνα
Τηλ. 210-3421212