22 Δεκ 2011

Χρυσοί οι Locomondo

Απονομή χρυσού για το LIVE!
και παρουσίαση νέου DVD
Τη Δευτέρα το βράδυ, φίλοι, συνεργάτες και το fan club των Locomondo, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και γιόρτασαν όλοι μαζί στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Café Athens, τις χρυσές πωλήσεις του «LIVE!», του μοναδικού, διπλού live άλμπουμ τους.
Παράλληλα παρουσίασαν το νέο τους DVD, από την καλοκαιρινή τους συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από την MBI.
Η διευθύντρια της MBI, Έφη Κανελλοπούλου έκανε την απονομή των χρυσών δίσκων σε όλα τα μέλη των Locomondo, επισημαίνοντας και τον σημαντικό ρόλο που παίζει το τόσο δραστήριο και «απόλυτο fan club» τους, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo λέγοντας και αυτός με τη σειρά του πως οι πιστοί ακροατές τους που τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμβάλλει γι’ αυτόν τον χρυσό. Σύστησε και ευχαρίστησε ένα ένα τα μέλη του συγκροτήματος, τη μάνατζερ τους Ράνια Τσάκαλη (είναι η μάνα-ger του γκρουπ όπως είπε!), όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν για το cd και το DVD, την MBI, τους σκηνοθέτες των videoclip τους και τον Άκη Γκολφίδη που τους έδωσε την πρώτη ευκαιρία να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους. Ο Γιάννης Βαρνάβας από τους Locomondo, ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι αγαπημένοι και να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.
«Όλα θα πάνε καλά, μη φοβάστε τίποτα!» είπε κλείνοντας ο Μάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: