17 Οκτ 2019

Μάγεψε ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος σε μια sold out συναυλία στο Θέατρο Άλσος!




Το Άλσος πλημμύρισε από αγάπη κι έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού τον Τόλη βοσκόπουλο το Σάββατο το βράδυ. Κάτω από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, από τη σκηνή του Άλσους, με τη sold out συναυλία του, απολάμβανε το μεγάλο χειροκρότημα των πολυάριθμων θεατών του. Όρθιοι τον επευφημούσαν, τον χειροκροτούσαν αδιάκοπα και του ζητούσαν να ακούσουν τα τραγούδια μιας ολόκληρης ζωής.




Ο δικός τους Τόλης, ο ευγενής του λαϊκού τραγουδιού, ο πρίγκιπας, η φωνή, η παρουσία, ήταν εκεί με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που μοίραζε απλόχερα σε ένα κοινό που τον αποθέωνε.
Και τι δεν τραγούδησε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Άλσος! Κι ανάμεσα στα τραγούδια με το γνωστό του χιούμορ, την ετοιμότητα και την αλήθεια του, συνομιλούσε με το εξαιρετικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα. 



Στο Άλσος παρέα με τον Τόλη Βοσκόπουλο τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, διασκεδάσαμε πραγματικά. Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζει με γενναιοδωρία την αλήθεια του κάνοντας την και δική μας αλήθεια. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτή τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.



Ανάμεσα σ’ αυτό το υπέροχο κοινό ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη, η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία  δεν τράβηξε στιγμή το βλέμμα της από πάνω του και συγκινήθηκε όταν της αφιέρωσε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια το Λουλουδάκι. Ήταν μια ιδιαίτερη «οικογενειακή» όσο και τρυφερή στιγμή αφού η Μαρία ανέβηκε στη σκηνή και τον συνόδευσε χαρίζοντας του λουλούδια. 




Στη συναυλία του συμμετείχε η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χρυσανθεμίς Παπανικολάου η οποία κράτησε συντροφιά στο κοινό πριν την είσοδο του Τόλη στη σκηνή και μας αιφνιδίασε με την εξαιρετική φωνή της.

Η Χρυσανθεμίς Παπανικολάου, μια υπέροχη παρουσία, καθήλωσε το κοινό εκπλήσσοντας μας για το μέτρο και τις εναλλαγές του ρεπερτορίου της. Το χειροκρότημα του κοινού ακολούθησε το χειροκρότημα του ίδιου του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος έκανε και ένα ντουέτο μαζί της, αναγνωρίζοντας την αξία της. Και δεν ήταν μόνο αυτό! Η Χρυσανθεμίς με σεμνότητα υποκλίθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος  χάρισε ένα χειροφίλημα σε ένα νέο κορίτσι με μέλλον. 



Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενθουσιασμό τον αγαπημένο καλλιτέχνη με την ξεχωριστή φωνή και παρουσία, την σεμνότητα και την ευγένεια, ο οποίος πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς μουσικούς του Γιώργο Τσουπάκη,  Γιώργο Παγιάτη και Σπύρο Βλάχο, χάρισε μια απολαυστική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, καταφέρνοντας να κάνει το θερμό κοινό του να ταξιδέψει σε άλλες εποχές! Θυμίζουμε ότι οι μοναδικοί και μόνιμοι συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου, Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλόπουλος και Θάνος Γκιουλετζής έδωσαν τη δική τους δύναμη σε αυτή την εξαιρετική συναυλία. 


Ήταν μια μοναδική συναυλία που τα είχε όλα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χαρίζοντας για άλλη μια φορά μοναδικές συγκινήσεις, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η υπόσχεση να επαναληφθεί μένει ανοιχτή!


Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη