2 Ιαν 2019

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Γιώτα Νέγκα "ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ" στο ANODOS live stage τον Φεβρουάριο



"ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ"
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και γιορτάζουν για όλα εκείνα τα φαινομενικά ετερώνυμα που κρύβουν μέσα τους τις πιο αλληλένδετες δυνάμεις.
 Οι δυο τους δίνουν τα χέρια και ξεκινούν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλον κάνοντας μια κυκλική πορεία που ενώνει τις κοινές τους καταβολές. «Όλα για όλα» που παίζονται στην καθημερινότητα μας, στα όνειρα μας, στην ίδια σκηνή.

Οι δισκογραφίες τους, οι συνεργασίες τους, οι δρόμοι που τόσα χρόνια περπατούσαν γίνονται ένα. Ξεκινούν από τα ερεθίσματα που έγιναν οι προσωπικές τους αφορμές, περνούν μέσα από τα διαφορετικά για τον καθένα τους ταξίδια, αυτά που τους έκαναν να ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά και καταλήγουν ξανά στην αρχή τους. Εκεί που εντοπίζουν την αιτία που τους έφερε μέχρι το σήμερα αλλά και τις κοινές κλωστές, που τους ένωσαν στην ίδια σκηνή. Ένα παιχνίδι με το πριν και το τώρα, μια αναδρομή στη συναισθηματική μνήμη.

Ο Βασίλης γίνεται η Γιώτα. Η Γιώτα γίνεται ο Βασίλης. Ανακαλύπτουν μαζί το λαϊκό τραγουδιστή που κρύβει εκείνος μέσα του και τη ροκ φιλοσοφία που ακολουθεί τη ζωή εκείνης. Διαβάζουν ο ένας στον άλλο τα σημάδια που αποδεικνύουν πως η ρίζα τους είναι μία και κοινή. Αυτή την κοινή ρίζα προσπαθεί να φωτίσει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, έχοντας την επιμέλεια αυτού του προγράμματος.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα ξεκινούν τις χειμερινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα στο «ANODOS live stage» (Πειραιώς 183) σε ένα παιχνίδι που τα παίζουν «Όλα για όλα».

Μαζί τους οι μουσικοί:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Μπουζούκι: Νίκος Κατσίκης
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Ακορντεόν: Dasho Κurti
Βιολί: Μαίρη Μπρόζη
Ηλεκτική Κιθάρα: Γιάννης Αυγέρης
Ακουστική Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Βασίλης Μιχαηλίδης, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος
Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Πότε
Κάθε Σάββατο από 9 Φεβρουαρίου και για 5 μόνο παραστάσεις
Ώρα έναρξης 23:00
Πού
ANODOS live stage – Πειραιώς 183, Αθήνα
Τηλ κρατήσεων 210 34 68 100
Ηλεκτρονικές κρατήσεις www.anodoslivestage.gr
Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Μαρία Τσολάκη | 210 76 27 966, 6974 76 78 90 | mtsolaki@gmail.com