12 Δεκ 2017

«Για σένα…» της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ στο EL CONVENTO DEL ARTE



«Για σένα…»
της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ

Απο την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη

στο EL CONVENTO DEL ARTE

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί τη μουσικοθεατρική παράσταση «Για σένα…» σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και δραματουργική επεξεργασία της Ελίνας Γιαννάκη, με τρεις νέες και ιδιαίτερα ξεχωριστές φωνές: Της Ελίνας Γιαννάκη και του Νικόλα Μπράβου που παίζουν και τραγουδάνε και της Ελεάννας Φινοκαλιώτη που τραγουδάει μαζί τους

Οι δύο ηθοποιοί μας προσκαλούν να δούμε την ιστορία ενός ζευγαριού που συναντιέται, ερωτεύεται και μάχεται για να κρατήσει ζωντανό τον έρωτά του.

Μέσα από γνωστά έργα του παγκόσμιου θεάτρου και του κινηματογράφου όπου ο Ζαν Κοκτώ συναντά τον Καζαντζάκη, η Σάρα Κέιν φλερτάρει με τον Καμπανέλλη και η ποίηση ενώνεται με την λογοτεχνία… ξεδιπλώνεται σε μια μουσικοθεατρική παράσταση η ζωή του ζευγαριού που ακροβατεί ανάμεσα στην ποίηση του έρωτα και τον ρεαλισμό της καθημερινότητας.


Ξεδιπλώνουμε μια ιστορία αγάπης με οδηγό τα συναισθήματα που γεννάει ο έρωτας.

Ταξδεύουμε μαζί τους ξεκινώντας από την  πρώτη  τυχαία  γνωριμία, όπου ένα βλέμμα η μια μικρή κίνηση σε μαγνητίζει και σε κάνει να θέλεις να υπερβείς τον εαυτό σου με στόχο να πλησιάσεις και να κερδίσεις τον άλλον.  Συνεχίζοντας με τις μαγικές στιγμές όπου όλος ο κόσμος σου ανήκει γιατί ο έρωτας είναι εκεί δίπλα σου και περνώντας στην ρουτίνα, στην ζήλεια, στην διεκδίκηση, τον πόνο αλλά και στο τελικό ξεγύμνωμα του εαυτού σου-την τελική κάθαρση- στην παραδοχή του πλέον δυνατού και ανεξέλεγκτου ανθρώπινου συναισθήματος. ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. Το τέρμα…

Η μουσική πάντα εκεί έτοιμη να τονίσει και να εκβιάσει το ανθρώπινο συναίσθημα… να εξυμνήσει τον έρωτα, τον πόνο, την ρουτίνα, τον νού, τα μάτια και την καρδιά.

Γνωστές και αγαπημένες ερωτικές μελωδίες από την ελληνική και την διεθνή δισκογραφία, που όλοι λίγο - πολύ έχουμε παρασυρθεί στους ρυθμούς τους, θα συνεχίσουν να μας κρατάνε συντροφιά και μετά τό τέλος της μουσικοθεατρικής παράστασης σε μια απόπειρα να μείνει η γλυκόπικρη αίσθηση του έρωτα για λίγο ακόμα στην καρδιά μας.

Μοναδικός σκοπός; Η εξύμνηση του έρωτα που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί στις ζωές μας!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία
: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ
Δραματουργική Επεξεργασία
: Ελίνα Γιαννάκη
Σχεδιασμός Φωτισμού
: Κώστας Τριανταφύλλου
Φωτογραφίες
: Ελευθέριος Βασιλάκης

Παίζουν:
Ελίνα Γιαννάκη, Νικόλαος Μπράβος

Τραγούδι:
Ελεάννα Φινοκαλιώτη

Πιάνο:
Νικόλας Μπράβος

Πού:

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσικοθεατρική Παράσταση: «Για σένα...»

‘Εναρξη παραστάσεων: ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παραστάσεις:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και κάθε Τετάρτη έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2018

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:00 – ‘Ωρα έναρξης: 21:15

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:00 για ποτό και μετά τις 22:00 για φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr