22 Ιουλ 2017

Το μοιραίο τζιπ από το τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Κύμη

Τρεις νέοι νεκροί και δυο σοβαρά τραυματίες, μετά από πτώση σε γκρεμό - Η 5μελής παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.
Το κακό μαντάτο έπεσε σαν βόμβα νωρίς το πρωί στην Κύμη. Τα παιδιά που επέστρεφαν από Χαλκίδα, όπου είχαν πάει για διασκέδαση, λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι τους, στο δρόμο μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, έπεσαν στο γκρεμό.


Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα. Όλοι κάτοικοι Κύμης, εκτός της κοπέλας που ήταν από Αθήνα και ήταν αρραβωνιασμένη με τον οδηγό του μοιραίου Jeep.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα, χτύπησε σε βράχο και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων, στην ακτή της θάλασσας.

Η άτυχη κοπέλα 26 ετών, η οποία ήταν και αρραβωνιαστικιά του οδηγού, είχε εκτιναχθεί και βρέθηκε νεκρή μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ νεκροί ανασύρθηκαν και οι δυο από τους πίσω επιβάτες, ηλικίας 30 και 37 ετών αντίστοιχα.
Ο 31χρονος οδηγός του Jeep και ακόμη ένας 31χρονος επιβάτης τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.
 Ακόμη δεν έχει προσδιοριστει η ώρα του τραγικού δυστυχήματος, ωστόσο λένε ότι έγινε γυρω στις 7:30'  το πρωί. Το ξενύχτι και τα πολλά χιλιόμετρα της επιστροφής ίσως στάθηκαν μοιραία για την 5μελη παρέα, που από τη μια στιγμή στην άλλη η χαρά και η διασκέδαση έγινε θρήνος.
 Τα ακριβή αίτια του πολύνεκρου τροχαίου διερευνούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.
 Πηγή  lamiareport.gr