6 Ιουν 2017

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ “Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” 28 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονόκη

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
“Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”
Αυτό το καλοκαίρι  η χαρισματική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!
Η σπίθα άναψε  πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και  χωρίς δεύτερη σκέψη  “γεννήθηκε  Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"! Μία συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που  θα μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές , μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος  Σταύρος Ξαρχάκος  θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της  Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, θα ακολουθήσει  μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα - ιδιαίτερους χώρους και θα ολοκληρωθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Σεπτεμβρίου! Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.
Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.
Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στην καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική , δύναμη και συναίσθημα.
ΚΥΠΡΟΣ
 18/7 ΛΕΜΕΣΟΣ Δημοτικό Κηποθέατρο
19/7 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ