27/5/17

«Είμαστε αλάνια...» Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει τις 31 Μαΐου 2017


«Είμαστε αλάνια...»


Ρεμπέτικες κομπανίες νέων στο πάλκο του Μεγάρου

Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει!!!!
Όσοι νέοι και νέες αγαπούν το ρεμπέτικο τραγούδι και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο μουσικό «αγώνα» έχουν στην διάθεσή τους λίγες ακόμη μέρες για να στείλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση την οποία θα βρούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής www.sfm.grΗ ιδέα και η διοργάνωση ανήκουν στον Σύλλογο των Φίλων της Μουσικής που ενδιαφέρεται για τη διάδοση της ελληνικής μουσικής και τη στήριξη των νέων μουσικών
 

Στο κάλεσμα αυτό, μπορούν να συμμετέχουν τραγουδιστές, μουσικοί και κομπανίες νέων από όλη την Ελλάδα ηλικίας μέχρι 35 ετών δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 31 Μαΐου 2017, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από οπτικοακουστικό δείγμα της δουλειάς τους, αποτελούμενο από δύο ρεμπέτικα τραγούδια, συνολικής διάρκειας έως 10 λεπτών.
Τις αιτήσεις και τα οπτικοακουστικά δείγματα των υποψηφίων θα εξετάσει πενταμελής επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους μουσικούς και καλλιτέχνες. Όσοι επιλεγούν στην πρώτη αυτή αξιολόγηση, θα κληθούν να συμμετάσχουν στην τελική ακρόαση, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου 2017, με κριτές την ίδια πενταμελή επιτροπή, σε χώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ακριβής ημερομηνία της ακρόασης θα ανακοινωθεί εγγράφως στους ενδιαφερομένους, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους με φυσικό ήχο, χωρίς ηχητική ενίσχυση.

Στόχος του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής είναι να δώσει ένα πρώτο βήμα στους νέους που ασχολούνται με το ρεμπέτικο τραγούδι, ώστε να έρθουν σε επαφή με το ευρύτερο κοινό και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 4 και 5 Νοεμβρίου, 2017. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου και των συνεργατών της και θα πλαισιωθούν με ηθοποιούς και χορευτές επιλογής των διοργανωτών.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις και οι όροι συμμετοχής, για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ακροάσεις, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής www.sfm.gr

Πληροφορίες για τις ακροάσεις: κα. Φιλιώ Στεφανή
ΔΕ – ΠΑ / 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00
Κ. 6945 198 382
Μ. rebetika.sfm@gmail.com

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τ. 210-7282 566, 567