9 Απρ 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 9-4-2017

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι  θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.
 meteo.gr